Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Troens Bevis Verdens Evangelisering

Country- og Gaitherkonsert

https://troensbevis.no/sommer/
Organizer Troens Bevis Verdens Evangelisering
Venue Sarons Dal Arena
Sarons Dal Arena
Date 16. July 2022
Open from 21:30 to 22:00

Emilia Lindberg
har de siste fem årene levd av å reise rundt som evangelisk sangevangelist. Emilie synger gamle salmer og sanger, country- og gaitherstil, og seier selv at hun gjør det for hun ønsker å ta vare på den eldre og fortellende musikkskatten. Emilie skriver selv, men synger mest andre sine sanger, og vokste opp med å synge sammen med sin far. I oktober i fjor deltok hun i Evangeliske Sanger i Sør i Sarons Dal Arena.

Hans Inge Fagervik
Sanger, gitarist og låtskriver som i mange år har vært engasjert i Maritastiftelsen med sitt prosjekt Rock mot Rus. Hans Inge er mannen bak sangen Farvel Marita. Fagervik er en av de mest aktive norske artister og har holdt konserter i 25 land og fått takkebrev fra Vatikanet, for sangene om Mandela og Mor Teresa. I tillegg til egne utgivelser, har han også skrevet for teater og musikaler og kabaret.

Synnøve Aanensen
Musikken har vært en stor del av Synnøves liv fra de første barneår! Salmer, gospel og lovsang kles i roots-, gaither- og countryens drakt og gjør Synnøve til en av de mest kjente og kjære nasjonale kristne artister.

Troens håp, himmelens glede og englers dans omgir deg når du hører stemmen og musikken hennes. Du vet at hun mener sin sang, du kjenner ærligheten, du sanser oppriktigheten og tekstens essens gjennomsyrer hver tone du hører.

Nashville Sound
Countrygospel- og gaithergruppen Nashville Sound m/leder Ove Frøytlog har holdt konserter i sør-Norge i mange år. Bandet ønsker å gjenskape den klassiske country-sounden og har holdt konserter sammen med countrystjerner som Connie Smith, minste bror av Johnny Cash, den legendariske Tommy Cash, Anita Stapleton og Dion Pride, sønn av selveste Charlie Pride.

Heim
Country/bluegrass-bandet Heim består av multimusikeren Trond Holmquist Arntzen samt sangtvillingene Anne og Kari Jeppestøl fra Vennesla. Søstrene er kjent for å synge seg inn i hjertene til publikum med sangskatter som folk elsker. Musikken er strengebasert med gitar, dobro, mandolin og banjo som vil passe godt inn sammen med husbandet.


Emilia Lindberg
har de siste fem årene levd av å reise rundt som evangelisk sangevangelist. Emilie synger gamle salmer og sanger, country- og gaitherstil, og seier selv at hun gjør det for hun ønsker å ta vare på den eldre og fortellende musikkskatten. Emilie skriver...

Tickets
Ticket name Choose amount
Barn (under 16 år) 120,00 NOK
-
0
+
Voksen 300,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve