Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

ORM (DK)// Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 12. November 2022
Open from 20:00 to 23:30

ORM (DK)
Support: TBA
Vaterland
12. November 2022
20:00 // 250.- + avg. // 20år
----------------------------
----------------------------
Det Bornholmske black metal-bandet ORM følger opp utsolgte konserter i København, og drar på turné over hele Danmark, samt en tur til Norge, nærmere bestemt Vaterland, høsten 2022.
ORMs popularitet i det danske metalmiljøet er ikke til at ta feil av. Deres tidligere utgivelser - albumet ‘Ir’ fra 2019 og EP’en ’Mit Blod’ fra 2020 har begge blitt skamrost av anmeldere fra blant annet «Politiken», «Information» og «GAFFA».

Musikalsk blåser ORM deg over ende av med sitt foranderlige og forlokkende univers, hvor mytiske fortellinger om menneske og natur går i symbiose med storslått, melodisk og samtidig rå og direkte black metal.
Bandets ruvende ambisjoner og enestående grad av musikalsk kompromissløshet sementeres spesielt når de spiller live – noe de sist demonstrerte foran et utsolgt Hotel Cecil i København, februar 2022, hvor både publikum og anmeldere var ballistiske. DEVILUTION.DK sa det sånn; "Spillegleden og tilstedeværelsen på scenen var åpenbar, fengende, og samspillet så skarpt og livlig som bare godt over 20 år med vennskap og øving tillater." Det er nemlig de dynamiske passasjene opp mot de brutale riffene og de hjerteskjærende melodiene som er ORMs styrke. En styrke bygget opp gjennom en lang og utrettelig kollektiv kreativ søken medlemmene i mellom. Resultatet er regelrett overveldende på en særs estetisk og fengslende måte.

ORM er for tiden i studio for å spille inn sitt tredje album, og er klare for nok en gang å bære sin dark metal ut til publikum på de danske og norske scener til høsten.

ORM (DK)
Support: TBA
Vaterland
12. November 2022
20:00 // 250.- + avg. // 20år
----------------------------
----------------------------
Det Bornholmske black metal-bandet ORM følger opp utsolgte konserter i København, og drar...

Tickets
Ticket name Choose amount
ORM // Vaterland 275,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve