Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Borgund Dyreklubb

Sommerskole på gården 08.08.-12.08.22 (uke 32) kl. 9.30 - 14.00

https://borgund-dyreklubb.webnode.com/
Organizer Borgund Dyreklubb
Venue Borgund Dyreklubb
Borgund Dyreklubb
Date 8 - 12. August 2022
Open from 09:30 to 14:00
Age limit 10

Sommerskole "Dyr, gårdsliv og aktiviteter" kl. 9.30 - 14.00, 4.-7. klasse, for elever som er bosatt i Ålesund kommune/har skoleplass i Ålesund kommune.
Velkommen til 5 dagers sommerskolekurs på gården med uteklasserom, mange dyr og gårdspedagog :-) Vi starter hver dag kl. 9.30. På formiddagen blir det stell av alle smådyra og fôring av griser, sauer, høner og ender, geiter, katter, fugler, kaniner, marsvin og chinchilla, og kos med dyr (vi besøker også våre hester på beite) samt læring om dyr, historie, naturfag og språk. Ca. kl. 12.00 spiser vi medbrakt lunsj. Elever må ha med seg en god matpakke og egen vannflaske. Etter lunsj fortsetter vi med oppgaver og dagens tema, som f. eks. "Bonde for en dag" og "Gårdsliv i middelalderen", har forskjellige aktiviteter og gøy. Ca. kl. 13.45 blir det frukt/is/snacks, gjennomgang av hjemmeleksen og vi avslutter sommerskoledagene kl. 14.00. Alle elever får læringshefte på første dagen, og heftet skal elever ha med seg hver dag til Borgund Dyreklubb.
PAKKELISTE: Vi er ute - uansett vær. Det betyr, elever må ha klær etter vær og i tillegg:
- Vanntette sko (uansett vær)
- Sitteunderlag
- Drikkeflaske, ev. termos med varm drikke.
- Matpakke til lunsj, ev. ekstra mat
- Blyant og fargeblyanter/pennalhus / skrivesaker
- Klesskift og ev. en liten håndduk
- Badetøy
- Solkrem
Dersom eleven har behov for tilrettelegging så trenger vi informasjon om type tilrettelegging i god tid på forhånd. Ta kontakt med oss: judith.damm@alesund.kommune.no
Etter påmelding via tikkio, blir dere kontaktet og får tilsendt samtykkeskjema og bekreftelse om plassen.
Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter eller endre på tidspunkt. Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar og egen risiko. Borgund Dyreklubb frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr/klær.
Borgund Dyreklubb følger FHI sine smittevernregler og har utviklet gode og velfungerende rutiner.

Sommerskole "Dyr, gårdsliv og aktiviteter" kl. 9.30 - 14.00, 4.-7. klasse, for elever som er bosatt i Ålesund kommune/har skoleplass i Ålesund kommune.
Velkommen til 5 dagers sommerskolekurs på gården med uteklasserom, mange dyr og gårdspedagog :-) Vi starter hver...

Tickets
Ticket name Choose amount
Sommerskole på gården, uke 32 0,00 NOK

SOLD OUT

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve