Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK

Trevor Watts, John Edwards & Tollef Østvang + DJ Andreas Røysum

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 18. July 2022
Open from 20:00 to 03:30
Age limit 20

Da Motvind Kulturlag spurte den velkjente norske jazztrommeslageren Tollef Østvang (kjent fra band som All Included, Universal Indians, Friends & Neighbors og for samarbeid med Mars Williams, Ben LaMar Gay og Jaimie Branch) om han kunne tenke seg å sette sammen et nytt band til Motvind i Middelalderskogen, slo han virkelig på stortromma. Det er rett og slett for bra til at bandet ikke kan svinge innom Kafé Hærverk når de først er i landet.

Trevor Watts (født 1939) er en av de viktigste britiske jazzmusikerne gjennom tidene, og har siden debutplata med Spontaneous Music Ensemble I 1966 deltatt på over hundre plateinnspillinger og turnert verden over med Steve Lacy, Bobby Bradford, egne band som Amalgam og Moire Music og siden 90-tallet med den eminente bassisten John Edwards. Edwards er en av verdens mest ettertraktede bassister, og kan ofte høres med legender som Roscoe Mitchell, Wadada Leo Smith, Charles Gayle og Mulatu Astatke.

Watts har sjeldent besøkt Norge, og det er en stor begivenhet å skulle få høre han i godt selskap av John Edwards og Tollef Østvang.

Da Motvind Kulturlag spurte den velkjente norske jazztrommeslageren Tollef Østvang (kjent fra band som All Included, Universal Indians, Friends & Neighbors og for samarbeid med Mars Williams, Ben LaMar Gay og Jaimie Branch) om han kunne tenke seg å sette sammen et nytt band til...

Tickets
Ticket name Choose amount
Trevor Watts, John Edwards 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve