Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

Sneglefeber + Big Game Hunter + Mindripper

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
HeadQuarters
Date 30 - 31. July 2022
Open from 19:00 to 05:00

Én lørdag aften i juli - tre af de tungeste bands som Aarhus har at byde på! HeadQuarters inviterer på en aften med alt hvad den kan trække af stoner- og doom riffs!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 60 kr.
➤ Entré i døren: 80 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 - 05.00

Mindripper:
Mindripper er et metal band fra Aarhus, med rødder i stoner, doom og sludge, men med en god håndfuld proggede og bluesy elementer kastet ind.

Inspirationerne tæller bl.a. Black Sabbath, Candlemass og Opeth. De lyriske temaer bevæger sig rundt i emner som græsk mytologi og filosofi.
Mindrippers debut-album Anamnesis, blev udgivet digitalt i maj '21.

Big Game Hunter:
Big Game Hunter er et aarhusiansk Hard Rock band, inspireret af alt fra 70'ernes ædle Rock og 80'ernes Heavy Metal til dagens hæsblæsende Stoner- og Doom metal. Big Game hunters musik afspejler en mørk, mystisk og demonisk verden, der med tunge øredøvende riffs og sprøde rockede passager - kan få enhver tyrannosaurus til at gi' horn.

Sneglefeber:
Sneglefeber sender lytteren ud på en tonstung krybetur hen ad en stenet vej med maven som primært transportmiddel. Bandet blander langsomme slimede riffs med harske desperate skrig til en stærkt vanedannende doom-drink.

Én lørdag aften i juli - tre af de tungeste bands som Aarhus har at byde på! HeadQuarters inviterer på en aften med alt hvad den kan trække af stoner- og doom riffs!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 60 kr....

Tickets
Ticket name Choose amount
Entrébillet 60,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve