Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Thea & The Wild

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date 17. November 2022
Open from 19:00 to 23:00

Kjekt med nytt besøk av Thea i Bokhandelen.

Med den intuitive meloditeften til en selvlært musiker har låtene til Thea Glenton Raknes festa seg på mang en hjernebark. Hun debuterte under navnet Thea & The Wild i 2014 til strålende respons og Spellemannsnominasjon i indieklassen. I 2018 kom hennes andre album "Ikaros" som Rolling Stone Magazine trakk fram som et av 10 album man burde lytte til.

Hennes tredje album «Deadheading» har hun produsert og spilt inn med Madrugada-gitarist Cato “Salsa” Thomassen, og det slippes på det velrenommerte plateselskapet Fysisk Format 7. oktober. Her byr hun igjen på en samling knallsterke poplåter, denne gangen inspirert av sin nye rurale tilværelse på Hurumlandet. Tenk varmt, organisk, luftig, gitarbasert og ekstremt nynnbart!

Med seg til Tofte har Thea med seg sin faste "& The Wild" i mangeårig bandpartner Kenneth Ishak, som også har gjort seg godt bemerket som soloartist, blant annet med fjorårets kritikerroste album "Native Tongue".

Thea har en nerve og en tilstedeværelse på scenen som er få forunt, og serverer som regel noen artige anekdoter mellom slaga. Konserten vil bli i et nedstrippa format med et rikt lydbilde. Vi er sikre på at du har et knippe nye låter på hjernen når konserten er over!

Foto: Magdalena Malinowska

Kjekt med nytt besøk av Thea i Bokhandelen.

Med den intuitive meloditeften til en selvlært musiker har låtene til Thea Glenton Raknes festa seg på mang en hjernebark. Hun debuterte under navnet Thea & The Wild i 2014 til strålende respons og...

Thea & the Wild (16-23 år gratis)
-
0
+
0,00 NOK
Thea & the Wild (medlem)
-
0
+
200,00 NOK
Thea & the Wild
-
0
+
250,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve