Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

SAHG // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 3. December 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Sahg – Norwegian Demon Tour 2022 - på T2 lørdag 3. desember.

Etter seks år i stillhet er Sahg tilbake med et nytt album, Born Demon. Ekte norsk heavy metal som spruter av blytung energi og demonisk spilleglede. De bergenske heavyrockerne legger nå ut på veien og kommer til Ålesund og T2 lørdag 3. desember, for å levere varene i levende live.

I forkant av det nye albumet har Sahg gjennomgått en forvandling fra kvartett til det de selv kaller en «Toxic Trio», noe som bare har fått dem til å låte enda tightere, mer direkte og mer hardtslående enn noen gang før. På settlista står blant annet den blytunge tittellåta Born Demon og Sahgs gnistrende heavyversjon av Jan Eggums klassiker Heksedans. I tillegg får du servert mange flere låter fra den nye plata, sammen med et eksplosivt knippe høydepunkter fra bandets fem tidligere album.

Er du klar for en oppvisning i klassisk heavy metal anno 2022? Ikke gå glipp av denne.

Sahg spiller Trve Norwegian Heavy Metal. Dette er de djevelske lausungene til Black Sabbath, Motörhead, Pentagram og Judas Priest. Klassisk heavy metal for en ny tid, med et begjær for det okkulte, skepsis mot religion og et dystopisk blikk mot den uunngåelige apokalypsen – servert med en god dose norsk svartskap. Med den nådeløse kraften av en klassisk powertrio, skal Sahg bringe vintage doom og klassisk heavy metal tilbake til massene.

Dørene åpner: 20:00
Showstart: 21:00
ID: 18

Sahg – Norwegian Demon Tour 2022 - på T2 lørdag 3. desember.

Etter seks år i stillhet er Sahg tilbake med et nytt album, Born Demon. Ekte norsk heavy metal som spruter av blytung energi og demonisk spilleglede. De bergenske heavyrockerne legger nå ut på...

Tickets
Ticket name Choose amount
SAHG // T2 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve