Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Mandalai Lamas // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 15. October 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Sist gang de spilte i Ålesund laget de et forrykende show på åpningsfesten til T2. Den 15. oktober er de tilbake for å feire 1-årsdagen vår!

Mandalai Lamas er et rockeband fra Halden som etter sin formasjon i 2018 raskt har blitt en kuriositet i den norske rockescenen med sin distinkte blanding av 60-talls psykedelia og punkrock-energi dynket i smakfulle riff som lukter svette og bensin.

Etter utgivelsen av debutalbumet Here Comes the Mandalai Lamas i 2019 ble bandet omtalt som “yppersteprester i garasjerock psykedeliaen” av musikkanmelder Ole Wilhelmsen og til tross for pandemien har bandet spilt inn to album, “Out of Time” som ble sluppet i 2020, samt et tredje album som ryktes å være klart…

Mandalai Lamas er utvilsomt et liveband du ikke vil gå glipp av og med tamburiner, rørvreng og rå energi skal bandet virkelig gi deg en demonstrasjon på hva som er ekte rock n roll.

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Sist gang de spilte i Ålesund laget de et forrykende show på åpningsfesten til T2. Den 15. oktober er de tilbake for å feire 1-årsdagen vår!

Mandalai Lamas er et rockeband fra Halden som etter sin formasjon i 2018 raskt har blitt en kuriositet i den norske...

Tickets
Ticket name Choose amount
Mandalai Lamas // T2 249,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve