Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Vreid & Audrey Horne // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 27. October 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Vreid & Audrey Horne kommer til Terminalen 27. oktober!

The Devil´s Bell in the Wild North West

To av Norges med hardtslående hardrock og metal band slår seg sammen til en knyttneve av en turnepakke under tittelen «The Devil´s Bell in the Wild North West».

Sogndølene i Vreid har reist Sognametal flagget siden tidlig 90-tall og turnert verden rundt med nærmere 600 konserter i 25 land. I 2021 slapp de sin magnum opus «Wild North West» i form av et massivt album og egen film som høstet enorme kritikker verden rundt. I 2022 herjer de festivaler som Hellfest, Copenhell, Karmøygeddon og Inferno med sitt spektakulære sceneshow og til høsten skal de bergta de norske scenene igjen med sin unike blanding av klassisk hardrock & black metal.

Audrey Horne har siden bandet ble grunnlagt i 2002 etablert seg som et av landets fremste leverandører av hardtslående klassisk hardrock. Deres siste plate, «Devil’s Bell», har fått strålende kritikker over hele kloden og klatret helt til en imponerende 19. plass på de offisielle Tyske albumlistene. Det er ikke bare, bare i et av verdens største musikkmarkeder. Liker du band som Thin Lizzy, Alice In Chains, Ozzy Osbourne og Iron Maiden, er sjansen overhengende for at du vil digge Audrey Horne. Ikke minst er kvintetten et fyrverkeri live.

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Vreid & Audrey Horne kommer til Terminalen 27. oktober!

The Devil´s Bell in the Wild North West

To av Norges med hardtslående hardrock og metal band slår seg sammen til en knyttneve av en turnepakke under tittelen «The Devil´s Bell in the Wild...

Tickets
Ticket name Choose amount
Vreid & Audrey Horne // Terminalen 399,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve