Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ÅLESUND KOMMUNE

Sommerskole Aaslk og E-Teams Ålesund kommune uke 27

https://www.facebook.com/E-Teams-100797774911871
Organizer ÅLESUND KOMMUNE
Venue Blindheim Ungdomsskole
Tverrvegen 25, Ålesund, Norge
Date 4 - 8. July 2022
Doors close 14:30
Show starts 19:35
Age limit 10

Svømming, vannaktivitet med Aalesund svømmeklubb og E-sport/ Gaming med prosjekt E-Teams

Er du mellom 10 og 16 år- Liker du vann, svømming og lek, E-sport, gaming, youtoube , VR da er dette sommerskolen for deg.

Halve dagen vil du være i svømmebassenget på Blindheim Barneskole med instruktører fra Aaslk.

Den andre halvdelen vil du være på Gamingrommet, med instruktører fra E-Teams.

Sommerskolen er et lavterskeltilbud hvor barnet/ungdommen oppleve en trygg fysisk og digitale arena, som er sosial og inkluderende, hvor de treffer andre med samme interesser, erfarer mestring og utvikling.

Tilbudet er rettet mot alle barn og unge som liker svømming og vannaktivitet, og eller har digitale interesser og ferdigheter. Gaming, youtube etc.

Barn/ungdom skal få mulighet til å prøve nye spill og aktiviteter-også gjennom VR Virtual Reality da det gir en unik mulighet til å trene problemløsning, koordinasjon, reaksjon etc.

Barn og ungdom skal i sommerskolen få et aktivitets og digitalt tilbud som er tilpasset den enkelte ut fra alder, ferdighet og forståelse. Dagen vil være todelt før og etter lunsj, halve dagen er digital og andre halvdelen skal en ha fysisk aktivitet med svømming og aktivitet i vann- få trygghet og mestring

På den digitale sommerskolen vil der være fokus på å ha det gøy og trygg sammen vi vil har fokus på fair Play og etikk; hvordan man skal behandle andre, positiv sosial deltagelse, og sunne vaner gjennom spill.

E-teams er ett E-sport/Gaming-prosjekt retta mot barn og ungdom i skole og fritid, med fokus på inkludering, folkehelse og livsmestring. Prosjekt eier er Ålesund kommune

Sommerskolen er delfinansiert med støtte fra Bufdir.

Svømming, vannaktivitet med Aalesund svømmeklubb og E-sport/ Gaming med prosjekt E-Teams

Er du mellom 10 og 16 år- Liker du vann, svømming og lek, E-sport, gaming, youtoube , VR da er dette sommerskolen for deg.

Halve dagen vil du være i...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve