Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Voice Of Baceprot [ID] + Special Guests: Vulvatorious

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date 2. August 2022
Open from 20:00 to 23:59

Med tre unge hijabklædte piger i front trækker metalbandet Voice of Baceprot overskrifter i Indonesien og verden over.
Desværre har de været udsat for kritik fra deres familier, venner, naboer og har modtaget hundredvis af online dødstrusler for angiveligt at blasfeme islam og ikke opføre sig som ordentlige muslimske piger. Men de har kæmpet tilbage gennem sange om intolerance, ligestilling mellem kønnene og unges rettigheder i et land, hvor problemer som tvunget mindreårige ægteskab stadig er fremherskende, især i landdistrikter som Vestjava.

Vi er enormt stolte af at kunne præsentere bandet for første gang i Danmark og vi bakker selvfølgelig op om deres kamp mod intolerance, om retten til udtrykke sig, spille den musik man vil, ligestilling og unges rettigheder.

Obs. Billetsalg starter onsdag d. 22 kl: 11

Voice Of Baceprot:
De tre unge, indonesiske, hijab-bærende, kvindelige metalhoveder Voice Of Baceprot (VOB) har coveret medlemmernes yndlingsmetalsange, siden de lærte at spille på deres instrumenter. Deres dygtighed til at spille disse covers fik dem opmærksomhed fra fans og medier verden over og satte dem i stand til at udvikle sig til det punkt, hvor de som band kunne skabe originale sange.

Trioen, der består af Marsya (sang og guitar), Widi (bas) og Sitti (trommer), mødtes første gang, da de stadig var ungdomsskoleelever i deres hjemby Singajaya, en lille landsby to timers kørsel fra byen Garut, West Java. Ordet "baceprot" fra deres bandnavn kommer fra det sundanesiske sprog, der betyder "støjende". Det blev valgt til at repræsentere den type musik, de spiller.

Siden deres dannelse er VOB blevet et diskussionspunkt for et væld af anerkendte globale medier, herunder The New York Times, NPR, BBC, DW og The Guardian, med dem på siderne i deres onlinepublikation. VOB blev for nylig udnævnt af heavy metal og rockmagasinet Metal Hammer til "the Metal Band the World Needs Right Now".

Artikler:
Amnesty:
amnesty.dk/frygtloese-toner/

Metal Injection:
metalinjection.net/news/yes/hijab-wearing-indonesian-metal-band-will-not-back-down-from-religious-fanatic-protests

Guardian:
www.theguardian.com/global-development/2017/jun/09/the-schoolgirl-thrash-metal-band-smashing-stereotypes-java-indonesia-voice-baceprot#

NY Times:
www.nytimes.com/2017/09/02/world/asia/indonesia-voice-of-baceprot-girls-heavy-metal.html

Revolver:
www.revolvermag.com/music/voice-baceprot-how-indonesian-muslim-trio-found-freedom-heavy-metal

Spotify: open.spotify.com/artist/32rI2a65NqHEnTAewmPNEC?si=bkt9ipZVR_qf10LtnZAn_Q
Facebook: www.facebook.com/voiceofbaceprot/
Website: www.voiceofbaceprot.com/

+ Special Guests: Vulvatorious
Er et crust-black metal band baseret i København. Bandet består af medlemmer fra både Danmark, Norge og Frankrig og har udgivet 3 numre. Gennem tekster om kvindehad, krig og fascisme, hidkalder Vulvatorious til sammen at gå i krig imod patriarkatet.
Læs mere om Vulvatorious i deres Devilution interview: Morgendagens Stjerner.

www.facebook.com/vulvatorious
linktr.ee/vulvatorious
------------------------------------
Entré: 105 kr (inkl.gebyr) i forsalg / 125 kr i døren!

Links to artist

Med tre unge hijabklædte piger i front trækker metalbandet Voice of Baceprot overskrifter i Indonesien og verden over.
Desværre har de været udsat for kritik fra deres familier, venner, naboer og har modtaget hundredvis af online dødstrusler for angiveligt at blasfeme...

Tickets
Ticket name Choose amount
Voice Of Baceprot [ID] + Special Guests: Vulvatorious 105,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve