Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HORTEN FILMKLUBB

THIS IS SPINAL TAP

http://www.hortenfilmklubb.org
Organizer HORTEN FILMKLUBB
Venue NFkino Horten
NFkino Horten
Date 31. August 2022
Open from 19:30 to 22:00

Hjelp, vi er i popbransjen! – This is Spinal Tap er en satirisk liksomdokumentar om comebackturneen til bandet Spinal Tap.
Etter å ha vært inaktivt i 6 år bestemmer bandet seg for å starte opp igjen! Når filmen kom ut trodde mange det var en ekte dokumentar om et ekte band. I det store comebacket blir bandet forfulgt av uhell og tabber. Blant annet har de store problemer med en scenebakgrunn som skulle være en modell av Stonehenge. Den ender opp med å være 18 tommer høy. Gjennom bandets historie har de hatt 32 ulike trommiser, som alle har omkommet.
Gled deg til denne kultklassikeren om bandet med verdens høyeste lyd!

Hjelp, vi er i popbransjen! – This is Spinal Tap er en satirisk liksomdokumentar om comebackturneen til bandet Spinal Tap.
Etter å ha vært inaktivt i 6 år bestemmer bandet seg for å starte opp igjen! Når filmen kom ut trodde mange det var en ekte dokumentar om et...

Tickets
Ticket name Choose amount
Enkeltbillett 90,00 NOK
-
0
+
3-filmer-rabattkort 240,00 NOK
-
0
+

6-filmer-rabattkort 450,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve