Franje Arendal - "Størst av alt"/Mocca Alive & Uno Dance"

Trefoldighetskirken
28. July 2017
Doors open at 15:45
Doors closes at 16:15
Event starts at 16:15
http://www.facebook.com/franjearendal

This event has concluded already.

"Størst av alt" av Inamorata Dance Company

Forestillingen har sitt utgangspunkt i Luthers tese 45 om almisser, og spør om vi vasker våre hender når vi kjøper oss god samvittighet ved å la andre gjøre arbeidet? Å hjelpe et individ kan føles som ingenting i den store sammenhengen, det er alltid flere vi bør gjøre noe for. Allikevel vil det å hjelpe et menneske gjøre all verdens forskjell for den personen, og kanskje også skape ringvirkninger. Forestillingen setter fokus på tillit, tilhørighet og ansvar, og med den non-verbale kommunikasjonsformen dans er, gir de publikum muligheten til selv å tolke ut ifra egne tanker, følelser og erfaringer. Forestillingen legger ikke opp til å gi svar, men å åpne opp for diskusjonen rundt det å være et medmenneske.

Medvirkende:
Elisabeth Christine Holth, Danser
Tonje Aas Molnes, Danser
Nora Martine Svenning, Danser
Sanna Eriksson Ryg, Koreograf, Danser
John Derek Bishop, Musikk

Forestillingen er støttet av Den Norske Kirke, Spenn.no og Norsk Kulturråd

"Mocca Alive & Uno Dance"

En konsert og danseforestilling med Mocako Asano (JP) og Yuta Uno (JP/CA).
Mocca trollbandt i fjor både Franje Arendal og Canal Street sitt publikum med sin fantastiske musikk hvor hun bruker stemme, enkle instrumenter og loop-pedal for å skape et helt unikt lydbilde, som best kan beskrives som en Japansk Björk. I år tar hun med seg Butoh-danser Yuta Uno, og sammen vil de skape en improvisert dansekonsert i kirkerommet.


Franje Arendal er støttet av:
Fond for Utøvende Kunstnere, Arendal Kommune, Aust-Agder Fylkeskommune, Canal Street Arendal og Bølgen Dansestudio

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve