Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DET ANDRE TEATRET AS

Sesongåpningsforestilling: MICETRO ALL-STARS

http://www.detandreteatret.no
Organizer DET ANDRE TEATRET AS
Venue Det Andre Teatret
Det Andre Teatret
Date 20. August 2022
Open from 18:30
Show starts 19:00

Denne høsten åpner vi sesongen med MICETRO ALL-STARS!

Et rotterace av en forestilling der ensemblet går i nærkamp med hverandre. Et par håndfuller med utøvere kjemper om publikums gunst gjennom å løse oppgaver gitt av to regissører. Overraskende, morsomt og knallhardt!

Dette er husets klassiker! En forestilling med lav terskel, men real fallhøyde, for det er publikum som gir poeng og tilbakemeldingen er nådeløs - var scenen verdt 1, 2, 3, 4 eller 5 poeng? Gjennom eliminasjon av de med lavest poengsum sitter vi igjen med kremen til slutt. Improvisasjonens variant på evolusjonen!

Dessuten er det mulig det blir litt tombola og premier i år også. Baren holder åpent fra kl.17. Vi kjører også fest og DJ etter forestilling. Velkommen, vi gleder oss til å se deg!!

Denne høsten åpner vi sesongen med MICETRO ALL-STARS!

Et rotterace av en forestilling der ensemblet går i nærkamp med hverandre. Et par håndfuller med utøvere kjemper om publikums gunst gjennom å løse oppgaver gitt av to regissører. Overraskende, morsomt...

Ticket name Choose amount
Det Andre Teatret spiller de andre teatrene 245,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve