Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BlygeHarry

Lamark hos BlygeHarry

http://www.blygeharry.no
Organizer BlygeHarry
Venue BlygeHarry
BlygeHarry
Date 28. September 2022
Open from 19:00 to 01:30
Show starts 20:00
Age limit 20

(Sigurd) Lamark er tilbake med sin moderne pop-poesi på Bodødialekt. 29. april 2022 kommer endelig hans nyeste album «Tre leiligheta seinere».
Lamark solodebuterte i 2013, og den livsbejaende singelen «Alle dama som e fin» ble lydspor til mang en nordnorsk sommerfest. Med sine to første kritikerroste album «God nok grunn» (2014) og «Byen» (2017) har han etablert seg som en nasjonal stemme fra nord. Fem år seinere kommer endelig oppfølgeren. Det er en moden og tydelig artist vi møter, med et fengende uttrykk og finurlige tekster om personlig utvikling, kjærlighet og etableringsfase. Reisen mellom leilighetene er både fysisk og abstrakt. Fra barndommens nabolag, gjennom et slitent kollektiv fullt av minner, til prospektet av en fjern, nyoppussa boligdrøm, full av lengsel og identitetsmarkører. «Tre leiligheta seinere» skildrer forholdene som slutter og begynner igjen i samtidens seriemonogami, og kunstens betydning i det hele.
Blant bidragsyterne på albumet finner du musikere fra band som Divest, Konradsen, Kråkesølv og Young Dreams. Stikkord for produksjonen er vintage trommesett, fine gitarer, analoge synther og luftige arrangementer med klokkeklar vokal. I landskapet til alternative popartister som Håkan Hellström og Devendra Banhart og inspirert av sin hjembys visehelt Terje Nilsen, leverer Lamark solid nordnorsk låtskriverhåndverk med et uttrykk som er både smart, sårt og underholdende.
Live har Lamark og vennene levert fyrverkeri av konserter på festivaler som Træna og Hove, og på en mengde klubber, barer, naustloft og kaffesjapper fra nord til sør.

(Sigurd) Lamark er tilbake med sin moderne pop-poesi på Bodødialekt. 29. april 2022 kommer endelig hans nyeste album «Tre leiligheta seinere».
Lamark solodebuterte i 2013, og den livsbejaende singelen «Alle dama som e fin» ble lydspor til mang en nordnorsk...

Tickets
Ticket name Choose amount
Lamark hos BlygeHarry 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve