Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KARRIERESPESIALISTEN AS

Kvinner som Vinner - Ditt neste kapittel

http://www.kvinnersomvinner.no
Organizer KARRIERESPESIALISTEN AS
Venue Thon Hotel Ålesund
6002 Ålesund, Norge
Date 4. November 2022
Open from 09:30 to 16:00
Show starts 09:30
Age limit 18

“Kvinner som Vinner” er en ny og spennende konferanse, som arrangeres av business coach og personlig branding konsulent Anne Berit Olsvik i Powerful YOU og rekrutterer og karriereveileder Trine Elise Rødal, i Karrierespesialisten.

Konferansen holdes på flotte Thon Hotel Ålesund, og vil ha fokus på inspirasjon, egenutvikling, kommunikasjon og nettverksbygging for kvinner fra hele landet!

Vi har gjennom årene fått utallige henvendelser fra kvinner i alle aldre. Flere har savnet råd og veiledning om karriere, personlig utvikling, velvære i hverdagen og hvordan bli den best mulige utgaven av seg selv!

Vårt mål med konferansen er derfor å skape et positivt og støttende fellesskap, der vi belyser flere av disse spørsmålene, og samtidig heier på hverandre og løfter hverandre frem.

Som deltager har vi mål om at du skal få en opplevelse av ny motivasjon og kreative tanker, som vil bidra til økt pågangsmot og selvtillit til å våge mer, til å se og gripe nye muligheter!

Vi kaller konferansen «hjertevarm», og byr på engasjerte og inspirerende foredragsholdere, mellom annet psykolog og historieforteller Hilde Johanne Aafoss, og distriktets egen grunder og entreprenør Lillian Bigton Nygård, som vil fortelle om sin personlige reise for å starte sitt firma Lillifix AS, som har gitt henne en ny mening i hverdagen. Se program og mer informasjon på vår nettside: www.kvinnersomvinner.no

Selvsagt står vi for kaffe/te/frukt hele konferansedagen, og du vil også nyte en deilig 2-retters lunsj og få god mulighet til å treffe nye kontakter.

Kom og treff likesinnede, knytt verdifulle kontakter, finn venninner, og bli en del av vårt fellesskap! Vi gleder oss til å treffe deg!

“Kvinner som Vinner” er en ny og spennende konferanse, som arrangeres av business coach og personlig branding konsulent Anne Berit Olsvik i Powerful YOU og rekrutterer og karriereveileder Trine Elise Rødal, i Karrierespesialisten.

Konferansen holdes på...

Tickets
Ticket name Choose amount
Pris IKKE deltager konferanse: «Nettverkstreff kveld inkl festmiddag og foredrag» 990,00 NOK
-
0
+
Pris deltager konferanse: «Nettverkstreff kveld inkl. festmiddag og foredrag» 495,00 NOK
-
0
+
Kvinner som Vinner - Ditt neste kapittel ORDINÆR PRIS 1.790,00 NOK
-
0
+
Kvinner som Vinner - Ditt neste kapittel EARLY BIRD 1.375,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve