Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Timechild + Support: TBA

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date 8. October 2022
Open from 20:00 to 02:00

Siden Timechild udgav deres debutplade ”And Yet It Moves” i slutningen af 2021 er det gået rigtigt stærkt for det nye skud på den danske heavy rock scene. Topanmeldelser fra både danske og internationale medier, danmarkstour med bl.a. Jesper Binzer, Thundermother og Artillery, koncerter i bl.a. Store Vega, Amager Bio, Copenhell Metal Cruise og meget andet.

Den 8. oktober vender Timechild tilbage til Spillestedet Stengade, hvor de spillede et brag af en album-releasekoncert i slutningen af 2021. Som den eneste koncert i hovedstadsområdet, vil publilkum denne aften få en eksklusiv mulighed for at opleve nyt materiale fra bandets kommende anden plade, inden de går i studiet i slutningen af 2022. Så hvis I vil høre hvor bandets lyd bevæger sig hen i fremtid er dette muligheden.

Timechild:
Timechild er massiv og organisk heavy rock. Bandets lydunivers består af en kraftfuld og nærværende vokal, karakteristiske twin guitarer og svævende korharmonier, som tilsammen skaber deres unikke skandinaviske udtryk.

I november 2021 udgav bandet deres debut-album “And Yet It Moves” og har modtaget top anmeldelse fra både DK og fra flere af verdens største rock og metalmedier:

Metalized (DK) 9/10 - “Årets heavyalbum”
Steffen Jungersen (DK) 5/6 - “Det bedste debutalbum jeg har hørt i umindelige tider”
Gaffa (DK) 4/6 - “...helstøbt debutalbum, som fortjener at bliver hørt. Og gerne en del gange!”
Blabbermouth (US) 8/10 - “And Yet It Moves” skillfully taps into the essence of hardrocks greatest architects”

Bandet blev dannet i 2020 af fire erfarne musikere fra forskellige hjørner af Danmark. Med en fortid i en række tidligere og nuværende danske rock- og metalbands, har bandets medlemmer tidligere krydset veje på både danske og internationale scener. Da muligheden bød sig, besluttede de at forene deres musikalske erfaringer og visioner og hermed skabe Timechild.

Debutalbummet er skrevet og indspillet under den verdensomspændende pandemi, som lammede den den danske og internationale musikbranche. Denne stilhed gav dog bandet tid til at udvikle deres fælles lyd og udtryk.
Visionen var fra start, at vise hvordan heavy rock fortsat kan udfordre og overraske i 2021. Selvom fundamentet i bandets lydunivers tydeligvis er lagt af fortidens rockgiganter, hentes der inspiration både på tværs af tid og genrér. Netop denne mulighed for at dykke ned i de sidste mange årtiers musikhistorie og igennem dette definere sin egen lyd, er et af de største privilegier, som nutidens musikere har til deres rådighed. Man kan lære af fortiden uden at være bagstræberisk eller uoriginal og man kan være relevant og nyskabende uden at skulle definere en ny genré.

Det samme mentalitet gør sig gældende i bandets tekstunivers. Titlen på pladen “And Yet It Moves” er, i følge sagnet, de sidste ord som fysiker og filosof Galileo Galilei sagde efter at Vatikanet tvang ham til at give afkald på sin videnskabelige tro på, at Jorden bevæger sig omkring solen og ikke omvendt. Netop denne menneskelige søgen efter formålet med vores egen eksistens og kampen for at hæve os selv over naturens love, er et gennemgående tema i pladens tekstunivers.

Pladen er produceret, mixet og masteret af af Søren Andersen (Glenn Hughes, Jesper Binzer, Thundermother, Marco Mendoza, Artillery). Med sin store erfaring inde for genrén, både som producer og musiker, var Søren et naturligt valg, da bandets sange skulle foreviges. Resultatet er ni sange som bredt viser bandets dynamiske spændvidde. Fra mørke og melodiske passager, over marcherende twin-guitarer til tung og energisk heavy rock. Med “And Yet it Moves” er Timechild klar til at vise publikum hvordan deres bud på heavy rock anno 2021 skal lyde og indtage de danske og internationale scener.

www.facebook.com/timechildofficial
mightymusic.dk/artists/timechild/

+ support: TBA
---------------------------
Entré: 130 kr (inkl. gebyr) / 150 kr i døren!

Links to artist

Siden Timechild udgav deres debutplade ”And Yet It Moves” i slutningen af 2021 er det gået rigtigt stærkt for det nye skud på den danske heavy rock scene. Topanmeldelser fra både danske og internationale medier, danmarkstour med bl.a. Jesper Binzer, Thundermother og...

Tickets
Ticket name Choose amount
Timechild + Support: TBA 130,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve