Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Polardegos // Dama di

http://www.dama-di.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Sjøgata 18, Bodø, Norge
Date 23. September 2022
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:00
Age limit 20

Supergruppa Polardegos slapp nettopp den mollstemte "Lockdown"-Epen, og fulgte opp med konserter i Fredriksad, Oslo, Sarpsborg og Tromsø. I høst står det flere gigs for døra.

Samplepunkerne Polardegos består av medlemmer fra band som Tungtvann, Bøyen Beng, Biru Baby og Darkside of the Force oppfant en egen sjanger i fjor med debutalbumet «Fortiden i våre hender» og en bunke singler, og introduserte laptop-knusing som den nye Marshall-herpingen på konsertene sine. Sist gang de spilte på Dama endte det med at en på fremste rad fikk en hammer i hodet, så ta gjerne på hjelm.

Bodø City, Bodø By er representert med Jørgen "Joddski" Nordeng på vokal, Jon Wik Hveding på keyboard, kor og herp, og Rune "2 B Nice" Mareliussen på platespillere og det er duket for høstens heftigste punkefest når landets eldste boy-band står på scenen.

Links to artist

Supergruppa Polardegos slapp nettopp den mollstemte "Lockdown"-Epen, og fulgte opp med konserter i Fredriksad, Oslo, Sarpsborg og Tromsø. I høst står det flere gigs for døra.

Samplepunkerne Polardegos består av medlemmer fra band som Tungtvann, Bøyen Beng,...

Tickets
Ticket name Choose amount
Ordinær 260,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve