Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Cantàbile og Harmonien

Høstens happening på VIKASCENA

Organizer Cantàbile og Harmonien
Venue Ålesund/Vikascena Kanalvegen 1
Kanalvegen 1, Ålesund, Norge
Date 1. October 2022
Open from 19:00 to 02:00
Show starts 20:00
Age limit 18

Denne kvelden er for deg som vil ut å danse, treffe venner, nyte god musikk enten ved bordet eller om du står i baren.
Våre to dirigenter Fred Røyseth og Reidar Lange har satt sammen en herlig miks av blankpolerte stemmer akkompagnert av et knippe veletablerte musikere.
Disse musikerne består av:
Kari Sørdal på piano, hun har opparbeidet en solid erfaring innen klassisk, storband, kor og vokalister. Hun har også vært vår trofaste pianist gjennom en årrekke.
Elin Dyrkorn som er kjent innenfor folkemusikk og rock, har hatt et godt drag med fiolinen og fascinert publikum i inn og utland siden hun var 6 år.
Gutta fra Vest Norge med Trond Kihle og Svein Løvold har lang fartstid og de har gjort seg positivt bemerket og gledet mange danseglade på festivaler og andre tilstelninger rundt om i det ganske land.
Kulturkonsulent og rutinert sanger, Mathias Tvedten og den sprudlende og dyktige Trude Farstad skal binde sammen det hele. Med sine fantastiske stemmer vil de fremføre nydelige duetter i tillegg til å invitere publikum til allsang og god stemning.

En kveld du kan glede deg til!

Denne kvelden er for deg som vil ut å danse, treffe venner, nyte god musikk enten ved bordet eller om du står i baren.
Våre to dirigenter Fred Røyseth og Reidar Lange har satt sammen en herlig miks av blankpolerte stemmer akkompagnert av et knippe veletablerte...

Tickets
Ticket name Choose amount
Billett 250,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve