Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

Sondre Lerche // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 12. November 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Sondre Lerche kommer til Terminalen lørdag 12. november! Billettsalget starter fredag 9. september kl. 09:00.

Etter en hektisk 30 konserter lang turne i Europa og Nord-Amerika, og flere av landets største sommerfestivaler, inviterer Sondre Lerche til et knippe helaftens konserter for å spille sanger fra et av årets aller mest elskede, ambisiøse og kritikerroste album, «Avatars Of Love».

Dobbeltalbumet mottok et ras av 6ere da det ble sluppet i vår. NRK kalte platen «Et av tidenes beste norske album», mens også VG, Dagsavisen og Bergens Tidende ga terningkast seks. Nettavisen og Klassekampen beskrev «Avatars Of Love» henholdsvis som «en milepæl i norsk pop-historie» og «Sondre Lerches mesterverk», mens Dagens Næringsliv konstaterte at «Sondre Lerche er nå på høyde med de største».

Også i utlandet har anmelderne latt seg begeistre. Tyske Redaktions Netzwerk Deutschland skrev nylig panegyrisk om «Avatars Of Love» under overskriften «Album Of The Year?», mens det engelske musikkmagasinet Uncut ga albumet ni av ti stjerner og sammenlignet Lerche med både Cole Porter, Paddy McAloon, Leonard Cohen og Antonio Carlos Jobim. Spanske Jenesaispop konstaterte at «de færreste artister som gir ut sitt tiende album er på høyden i sin karriere, rent bortsett fra Sondre Lerche». NPR, amerikansk offentlig radio, beskrev «Avatars Of Love» som en musikalsk reise med uendelige lag, mens Allmusic og American Songwriter begge ga 4.5 av 5 stjerner. Sistnevnte bemerket at «Lerche endevender lidenskapets dyp, med eksepsjonelt resultat». Også Brooklyn Vegan var enig i at «Avatars Of Love» er en av Lerches beste, før skribenten la til: «…maybe the best».

Sommerens festivalparademarsj inkluderte en allerede sagnomsust konsert foran 7000 mennesker på Bergenfest, med en 10 av 10 anmeldelse, og Bergens Tidenes anmelder som mente at «alt Sondre Lerche har tatt i det seneste året har tilsynelatende blitt til gull». Og det er ikke bare albumet og konsertene til Sondre Lerche som har mottatt full pott i år: også Avatars Of Love kunstutstillingen i samarbeid med Nikolai Torgersen fikk terningkast 6 og samlet inn over 1 million kroner i en ellevill kunstauksjon.

Med et album så variert og mangfoldig som «Avatars Of Love», med nøkkelsanger som «Summer In Reverse», «Cut», og ti minutter lange «Dead Of The Night», samt en katalog av både hits og fanfavoritter er det duket for konserter utenom det vanlige, fra en artist som har nådd sin absolutte kunstneriske topp, over 20 år uti en usedvanlig rikholdig og allsidig karriere.

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Sondre Lerche kommer til Terminalen lørdag 12. november! Billettsalget starter fredag 9. september kl. 09:00.

Etter en hektisk 30 konserter lang turne i Europa og Nord-Amerika, og flere av landets største sommerfestivaler, inviterer Sondre Lerche til et knippe...

Sondre Lerche // Terminalen
-
0
+
365,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve