Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Waste A Saint (NO) + Mother Mersy (SE) // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 15. September 2022
Open from 20:00 to 23:59

Waste A Saint (NO) + Mother Mersy (SE)
Vaterland
Torsdag 15. September
20:00 // 225.- Ink Avg. // 20år
------------------------------
------------------------------

Waste a Saint spiller fuzza tungrock som balanserer aggressivitet og solbrente feel good vibber, i en intens dans mellom innflytelser fra 60- og 70-tallets musikk, og stoneræraens bredbeinte fotavtrykk. Bandets energiske, all in-attitude gjør dem til et live-band som er verdt å få med seg. Med radiospilling og anbefaling av NRK P3 for singel “Noise” og med låtbidrag ("C.S.P.") i internasjonale “Classic Rock Magazine” har gruppa vekket interesse langt utenfor landegrensene.

-----------------------------

Malmös Mother Mersy har eksistert siden 2015 og har siden den gang spredt sin bluesinfuserte retrorock i Scandinavia. Med fengslende konserter fulle av rå energi og følelse har bandet etablert seg som et sterkt kort i både den Svenske og Danske rockescenen.

Bandet er inspirert av alt fra David Bowie og Jeff Buckley til Stephen Kings romaner og Ru Pauls Dragrace. Musikalsk veksler de mellom et skittent up-tempo uttrykk og psykedeliske ballader der hvor 70-tallet og dagens samtidsrocken møtes. Eller som de selv sier; "Energisk og sjelfull uten å be om unnskyldning."

Bandet slapp sin første fullengder "From Above" i 2022. Produsert av Gustav Brunn (Viagra Boys, Danko Jones, Mando Diao m.fl.) er den et fyrverkeri av et album som har fått strålende kritikker i blant annet Classic Rock Magazin (Tyskland) og Sweden Rock Magazine.

Waste A Saint (NO) + Mother Mersy (SE)
Vaterland
Torsdag 15. September
20:00 // 225.- Ink Avg. // 20år
------------------------------
------------------------------

Waste a Saint spiller fuzza tungrock som balanserer...

Tickets
Ticket name Choose amount
Waste A Saint (NO) + Mother Mersy (SE) // Vaterland 225,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve