Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Grim Konsertforening ved Apache Productions

FEW!

Bruce Springsteen på Grim Kulturbryggeri - En hyllest av Terje Espenes og Askil Holm

https://www.facebook.com/grimkulturbryggeri/
Organizer Grim Konsertforening ved Apache Productions
Venue Grim Kulturbryggeri
Grim Kulturbryggeri
Date 15. October 2022
Open from 20:00 to 01:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Bruce Springsteen på Grim Kulturbryggeri - En hyllest av Terje Espenes og Askil Holm med Kristofer Spangen på strengeinstrumenter.

Velkommen til en hyllest av Bruce Springsteen med to av norges fremste liveartister, og i baren kan du bestille drinker fra en spesiallaget meny fra verdensmester i drinker, Stian Wehus

Om Terje Espenes:
I løpet av fjoråret og hele 2022 gjennomførte Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen.
Dette ble en akustisk, solo-basert konsertserie hvor han tok for seg noen av Springsteens fantastiske låter, både kjente og mer obskure, og tolkningene var nære og personlige, og mottagelsen var svært god blant publikum. Det ble også noen små innlagte anekdoter og involvering av publikum, og av og til med noen utvalgte gjesteartister. Turneen gikk over hele landet.

28. Mai i fjor slapp Terje Espenes albumet «Hopes and Dreams-The Songs of Bruce Springsteen» til strålende kritikker.

Spotify: spoti.fi/3cifMm3

Om Askil Holm:
Askil Lænd Holm (født 1. juni 1980) er en spellemannspris-vinnende norsk artist, musiker, låtskriver og plateprodusent fra Namsos bosatt i Kristiansand. Han er utøver og opphaver både som soloartist, og som medlem av gruppen Lind, Nilsen, Fuentes & Holm.

Bruce Springsteen på Grim Kulturbryggeri - En hyllest av Terje Espenes og Askil Holm med Kristofer Spangen på strengeinstrumenter.

Velkommen til en hyllest av Bruce Springsteen med to av norges fremste liveartister, og i baren kan du bestille drinker fra en...

Tickets
Ticket name Choose amount
Bruce Springsteen på Grim Kulturbryggeri - En hyllest av Terje Espenes og Askil Holm 390,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve