Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MAREN MYRVOLD

Stjerner i spor - Konsertserie i Knut Wolds utstillingslåve

Organizer MAREN MYRVOLD
Venue Sørum gård, Stange
Sørum gård, Stange
Date 18. September 2022
Open from 17:00 to 18:00
Show starts 18:00

STJERNER I SPOR
menneske & natur

Søndag 18. septmember kl. 18:00

Visste du at det kan vokse stjerner i sporene dine? Og at disse stjernene snart forsvinner fra jorda fordi de ikke lenger har spor å vokse i? Mennesket har alltid måtte forholde seg til naturen og vært avhengige av den. Men visste du at det finnes arter i naturen som har det på samme måte med oss? Som ikke får til å overleve uten avtrykk fra mennesker?

Filmproduksjonselskapet FrysFilm og sopran og komponist Maren Myrvold lagde i 2021 en minifilm-konsert med fokus på artene som forsvinner i takt med at kulturlandskapet vårt gror igjen. Gjennom video, spesialkomponert musikk og live konsert med den klassiske trioen Kvaldraum, bestående av cellist Aage Kvalbein, pianist Marita K. Rabben og sopran Maren Myrvold, blir publikum invitert med inn i det det norske kulturlandskapet: storslagent, sårbart og fullt av godt bevarte hemmeligheter.

KONSERTSERIEN

Billedhugger Knut Wold har skapt et unikt konsertlokale i sin utstillingslåve
på Sørum gård i Stange, og sopran Maren Myrvold fra Hamar er produsent og initiativtaker til konsertserien. Det er 16. gang de inviterer til en tverrkunstlig opplevelse av musikk, arkitektur og kunst i den gamle høylåven.

Dørene åpner én time før. Utstillingene og bygningene på tomta kan utforskes før og etter konserten og i pausa.

Konsertserien er støttet av:
Norsk kulturfond, Innlandet fylkeskommune, Stange kommune.


STJERNER I SPOR
menneske & natur

Søndag 18. septmember kl. 18:00

Visste du at det kan vokse stjerner i sporene dine? Og at disse stjernene snart forsvinner fra jorda fordi de ikke lenger har spor å vokse i? Mennesket har alltid måtte...

Tickets
Ticket name Choose amount
Billett Stjerner i spor 300,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve