Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

iEksil // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 14. October 2022
Open from 20:00 to 23:59

iEksil
Vaterland
Fredag 14. Oktober
20:00 // 225.- // 20år
----------------------
----------------------

Finnmarksbyen Hammerfest er mer enn sykehusdebatt, gass og voldsstatistikk. Det er også hjembyen til de nord-norske hard rock leverandørene iEksil. Bandet har gjort seg bemerket gjennom en rekke smått legendariske konserter på klubber og festivaler rundt om i Finnmark.

På utgivelsesfronten har det blitt en rekke singler og to album før de i 2022 slapp tredjeskiva "Det Sorte Album". Med et innbitt DIY-etos er dette albumet på lik linje med alt bandet foretar seg gjort på egen hånd, i eget studio, for egen maskin. "Det Sorte Album" er ikke overraskende, tittelen tatt i betraktning, et mørkt album som går i dybden av livets mange faser og desperasjon når det hele nærmer seg slutten. Det hele tonesatt til et stort rocke-sound komplett med tunge grooves, massive gitarer og melodier som ikke er redd for å by opp til allsang, om det skulle være nødvendig. Samtidig ligger magien fra folketoner alltid like under overflaten og lurer. Et kjennetegn som nikker anerkjennende og med det avslører inspirasjonskilder i Thin Lizzy og Metallica med usminket stolthet.

Pandemi-årene har gjort det til en sjeldenhet å se iEksil sør for Honningsvåg. Det blir derfor noe ekslusivt over at de nå kommer til Oslo og Vaterland Fredag 14. Oktober. Billetter ute nå!

iEksil
Vaterland
Fredag 14. Oktober
20:00 // 225.- // 20år
----------------------
----------------------

Finnmarksbyen Hammerfest er mer enn sykehusdebatt, gass og voldsstatistikk. Det er også hjembyen til de nord-norske hard...

iEksil // Vaterland
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve