Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Sagor Som Leder Mot Slutet (SE) + Liongeist (NO) // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 15. December 2022
Open from 20:00 to 23:59

Sagor Som Leder Mot Slutet (SE)
Vaterland
Torsdag 15. Desember
Support: Liongeist
20:00 // 225.- + avg. // 20år
----------------------------
----------------------------

Når det kommer til instrumental post-rock så er det få band som holder på den dramaturgiske nerven i låtmaterialet som svenske Sagor Som Leder Mot Slutet. Måten den mørke og harde estetikken møter stillfarende sårbarhet gir lytteren all anledning til å drømme seg bort, men å forlate tåballen for lenge kan fort vise seg å være en tabbe.

Debutalbumet "I" ble sluppet i 2016 til strålende kritikker i internasjonal presse, flere nominasjoner til beste album og invitasjoner til festivaler som feks sjanger-bastionen Vivid Post-Rock Festival. Siden den gang har bandet fortsatt på reisen med oppfølgeren “π” og et soundtrack til den prisvinnende kortfilmen "Iris" av regissør Mattias Olsson.

2022 markerer et nyt kapittel for den svenske kvartetten. På tredjealbumet "III" vendes blikket like utover mot universet, tid, rom og de eksistensielle gåtene et slikt perspektiv bringer med seg.

Her er det bare å stålsette seg for en kveld utenom det vanlige hvor gåsehuden får gåsehud.

Billetter ute nå!

------------------

Liongeist oppstod i smeltedigelen av Oslos musikkmiljø i 2012.
Siden 2013 har bandet spilt i både inn- og utland, inkludert to turneer i Storbritannia, samtidig som de har finpusset på sitt forrykende liveshow med umåtelig atmosfære.

Selv om Liongeist har røtter i post-hardcore, har de utviklet seg i en tyngre instrumental retning der de blander post-rock, post-metal, black-metal og shoegaze med elektroniske elementer i en mørk heksebrygg.
I april slapp Liongeist singelen "The Tunnel at the End of the Light" som er en smakebit på det kommende albumet som har ligget og marinert seg i det mørke havet som er Oslo sitt alternative metal-miljø.

Om du rekker å få med deg bandet live kan du forvente en kakofon av voldsomme animasjoner og lydkolasjer som blør inn i hverandre og skaper et brutalt, men også svært følsomt, uttrykk.

“Liongeist er Norges Deafheaven, bare så uendelig mye bedre.” - Panorama.no

Sagor Som Leder Mot Slutet (SE)
Vaterland
Torsdag 15. Desember
Support: Liongeist
20:00 // 225.- + avg. // 20år
----------------------------
----------------------------

Når det kommer til instrumental post-rock så er...

Sagor Som Leder Mot Slutet + Liongeist // Vaterland
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve