Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Soulsisters Ålesund

Heart and Soul Tribute - Andrè Aamås / Soulsisters Ålesund

Organizer Soulsisters Ålesund
Venue Gomerhuset Skodje
Stadionvegen 25, 6260 Skodje, Norway
Date 18. November 2022
Open from 19:00
Show starts 20:00

ANDRÈ AAMÅS (31) Ålesunderen med en stemme som smelter snø, sang seg inn i alles hjerter denne våren da han deltok i The Voice på TV2!

Nå kommer han til Sunnmøre!

Andrè har siden han var 15-16 år utøvd sin musikalske lidenskap. Han formidler låter på en ekte og nær måte og gir alt hver gang han er på scenen. Han er forøvrig også kjent for å være et rått talent på gitar.

Andrè bor i dag i Vennesla utenfor Kristiansand, men kommer til Sunnmøre for å gå på scena ilag med Soulsisters Ålesund.

Soulsisters Ålesund består av damer med lang erfaring innen sang, musikk og teater. De har bred musikalsk sjanger og vil by på fengende låter for enhver smak.

Eva Kristin Svinø
Elin Bae
Solveig Håvik
Ragnhild Overaa Rovik
Heidi Farstad
Lillian Iversen


Konserten blir varm, pulserende og proppet med musikalske perler som garantert treffer ett par nerver på veien. Dette vil du ikke gå glipp av!

Skøye Teaterlag stiller opp med pub-cafe med salg av øl/vin og forfriskninger før og etter konsert. Puben åpner 1 time før konserten, altså kl 19 og det blir salg noen timer etter konserten.

Om du vil lese litt om vår stjernerekke av blås og band så kommer info her:

KÅRE NYMARK JR. - Jazzmusiker og komponist. Han er som kjent en av Brazz Brothers.

Han har vært med å etablere mange band som har vært eksponenter for vital norsk jazz de siste 15 årene, som Nymark Collective , Funky Butt og Gumbo. Han var trompetist i Ytre Suløens Jass-ensemble i 18 år. Siden 2009 har han også hatt sitt eget Kåre Nymark jr. band.

Han har samarbeidet med en rekke musikere og artister som for eksempel Jason Moran, The Real Thing, Tricia Bouttè, , Tord Gustavsen, Kristin Asbjørnsen og Hilde Louise Asbjørnsen, og han har konsertert i USA, Afrika, Asia og Europa.


PETER WERGENI - jazzsaksofonist, treblås multi-instrumentalist, komponist og pedagog, er opprinnelig fra Skåne, Sverige. Han har jobbet som distriktsmusiker i Møre og Romsdal i 26 år. I løpet av disse årene har han spilt konserter med en mengde artister i alle slags sjangre, fra pop til folkemusikk, fra klassisk til rock, men det er som jazzmusiker Peter trives aller best.

Han har samarbeidet med musikere som Knut Riisnæs, Vigleik Storaas og Hayden Powell, og steppet inn som vikar i «the Real Thing». I tillegg har han spilt med artister som Jørn Hoel og Tor Endresen, i flere teater og musikkspill samt med Operaen i Kristiansund. Han har komponert og arrangert musikk for storband, kor og korps.

Med gruppa «Fjord og Fjell», som var en distriktsmusiker-gruppe frem til 2019, har han spilt hundrevis av konserter, ikke bare i Møre og Romsdal, men blant annet på jazzfestival i Lofoten og i Tolfa i Italia. Fjord og Fjell har gitt ut 2 plater og en tredje er under produksjon.

Peter medvirker på Hedvig Mollestads «Tempest revisited» som vant Spellemann i kategorien «Åpen klasse» i 2021. Han spiller i flere profilerte regionale jazzband, blant annet «Topography» og «District Nine». I juni 2022 fullførte han en master i jazzsaksofon ved NTNU i Trondheim, og i samband med det fremførte han en egenkomponert suite for jazznonett på Dokkhuset i Trondheim med et band som blant annet inkluderte pianist Vigleik Storaas, trommeslager Håkon Mjåset Joansen og bassist Bjørn Marius Hegge.

Han har i 25 år vært spillende musikalsk leder og arrangør for Sunndal Storband som for tiden har et repertoar med kjent norsk musikk, arrangert for storband av Peter. Han har en bachelor i performance fra ærverdige Berklee College of Music i Boston, og en master i jazzsaksofon fra NTNU i Trondheim.


HÅVARD FUNDERUD- Trombone - Han er opprinnelig fra Heggedal i Asker, men har bodd i Bergen de siste 11 årene, før han flyttet til Ålesund sommeren 2022.

Han er utdannet jazztrombonist ved Griegakademiet, og har også studert pedagogikk. I løpet av tiden i Bergen har han blant annet spilt med vestnorsk jazzensemble, Bergen Bigband, Sjøforsvarets musikkorps, Odd Nordstoga, Datarock, Jan Eggum, Tor Endresen, Odin Staveland, Michael Barnes oktett, Erlend Skomsvoll, Django Bates, Morten Abel, The Flying Dancing Kings og Fagernes Yachtklubb.

Han er også del av trioen Lekerommet, som turnerer rundt om i landet med barnekonserten «Kyllingen som ikke kunne synge». For tiden er Håvard ansatt som lærer ved Sunnmøre Folkehøgskule.


BØRRE DALHAUG - slagverk

Børre har jobbet som musiker siden 1995 og gjort ca 800 konserter med band som The Real Thing, Staffan William-Olsson Sextet, Nora Brockstedt, Oslo Groove Company, Bohuslän Big Band m.fl. Han har turnert i land som Pakistan, India, Russland, Frankrike, Tyskland, Finland, Sverige og Danmark og spilt på en rekke plater. Han har gitt ut en kritikerrost og spellemannsnominert storbandplate i eget navn: BigBandBlast! (2004)

KETIL STRAND - gitar

I tillegg til å ha vært gitarlærer ved Ålesund Kulturskole og musikklinja på Fagerlia i 30 år, har Ketil Strand vært en flittig brukt gitarist i en rekke ulike sammenhenger her i distriktet. Det være seg som medlem i flere band, f.eks. Brothers In Arms - A Tribute to Dire Straits og Van Halen Tribute Band, eller som innleid gitarist for en lang rekke solister, kor, korps etc., både lokale, nasjonale og internasjonale; vi nevner i fleng: Hanne Boel, Jørn Hoel, A1, Christian og Stein Ingebrigtsen, Torstein Sødal, Tricia Bouttè, Elisabeth Andreasson, Ola Bremnes, Jessy Dixon, Knut Marius Djupvik, Maria Holand Tøsse, Stine Hole Ulla etc.

Parallelt med dette har han også hele tiden jobbet med sin egen musikk, både med egne band og som soloartist, og har tidligere gitt ut tre soloalbum. Han er nå i full gang med soloalbum nr. 4, som etter planen kommer ut i september. Alle disse albumene inneholder en variert samling av egenkomponerte instrumentallåter med inspirasjon fra mange ulike stilarter, spilt på mange ulike gitarer (som det ryktes at han har ganske mange av)


JAN GUNNAR ÅKRE - tangenter

Jan Gunnar er fra Sula og har lang erfaring innen musikklivet på Sunnmøre. Han har vært med på mange musikkprosjekt de siste tiårene og hatt gleden av å spille med de beste musikerne i distriktet. Noen av hans faste prosjekt er «Horizons Project», «Lizz», «Amund og Herman band», «Mil etter mil – en hyllest til Jahn Teigen» og «Ingen Kim ingen Kos – en hyllest til Kim Larsen».

Ellers er han travelt opptatt som prosjektmusiker, kapellmester og korpianist i ulike sammenhenger. Han trives best i pop/rock-landskapet, men har også bakgrunn frå både klassisk musikk og jazz. Det å skape engasjement og glede blant publikum er den store drivkraften hans som musiker.

Dette året har vært spesielt innholdsrikt for Jan Gunnar på musikkfronten og utover høsten er der mange mange nye prosjekter i emning, blant annet «Your song /Elton John med Sunnmøre prosjektkor, turnè som teaterpianist med Teatret Vårt og nå ikke minst, konsert med Andrè Aamås og Soulsisters Ålesund.

LARS ØVERÅS - bass

Lars Øverås har i over 40 år spilt i ulike pop- og rock-band på Sunnmøre. Vi kan nevne i fleng, Little Wing som ga ut to plater og turnerte store deler av Norge på 90-talet. Gruppa Dire Straits Tribute Band, Brothers in arms, Glaze, Spark. Han spiller også i husbandet på Teaterfabrikken. Lars er en flittig brukt frilans-musiker og har samarbeida med mange kor, korps, storband, revy og teater.

Links to artist

ANDRÈ AAMÅS (31) Ålesunderen med en stemme som smelter snø, sang seg inn i alles hjerter denne våren da han deltok i The Voice på TV2!

Nå kommer han til Sunnmøre!

Andrè har siden han var 15-16 år utøvd sin musikalske lidenskap. Han...

Heart and Soul Tribute - Andrè Aamås / Soulsisters Ålesund
-
0
+
350,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve