Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Astrobabes + Predikant + Two Minutes Hate // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 22. October 2022
Open from 20:00 to 23:59

Astrobabes + Predikant
Vaterland
Lørdag 22. Oktober
20:00 // 225.- ink. avg. // 20år
------------------------------
------------------------------

Astrobabes

Etter nesten tre år skal vi endelig spille på hjemmebane igjen! Astrobabes er venner av Vaterland, og vi har spilt norskspråklig punkrock siden 2017.

Mange band har brukt pandemien godt og både skrevet og spilt inn nye låter – det hakke Astro! En av oss har forsøkt seg som influencer, en har hatt ti forskjellige jobber, mens en av oss faktisk har lyktes med karriereskiftet (veldig bra!). Uansett lover vi at alt er ved det normale her i gården: Astro kommer til å levere et sedvanlig rølpete show, ispedd en og annen nyhet og overraskelse.

Vokalisten vår kommer til å være to centimeter fra akkurat ditt fjes i løpet av kvelden, det garanterer vi. I tillegg kommer vi til å spille skikkelig høyt, og vi kommer til å drikke hundre øl for å feire at vi endelig får stå på favorittscenen vår igjen, dagen etter at våre gode venner i Anti-Lam Front har gjort det.

Sist vi prøvde å spille et annet sted, i Bergen, havnet vokalisten vår i håndgemeng med publikum, så vi satser på minst like mye engasjement når vi endelig gjør comeback innenfor Ring 3!

Predikant

Lenge siden Astrobabes har stått på en scene, sier du?!
Liker du band som ikke har spelt på evigheter?!
Da har du en gyllen mulighet nå!

Etter å ha gitt ut EPen BITER i 2020 til meget god omtale er trioen i Predikant endelig klare til å feire utgivelsen sammen med sine aller beste venner. (OBS! Perifere venner også velkommen!)

Sånn sett blir dette også et rekordforsøk i forsinket slippfest!

Det eneste vi kan love er; fryktelig høyt volum, svette karer, og billig (og rykende ferskt) merch!

Vi gleder oss til å finne ut om vi fortsatt har livets rett, men én ting er faen meg sikkert; det blir EKTE ræk!!

Link til «meget god omtale» hos Puls: puls.no/17957.html

Two Minutes Hate

Den nye Oslobaserte pop punk-kvartetten TwoMinutesHate stiller bevæpnet til tennene, med melodier som penetrerer hjernebarken!

Med inspirasjonskilder i form av 90-tallets pop-punk-helter som Blink 182 og NOFX, ble det fremtidige favorittbandet ditt satt til verden rett før pandemien slo til.

Etter en hard start på livet preget av karantener og restriksjoner, kom bandet omsider ut med sin første singel It's Not The Fall That Kills You, It's The Humiliation 17. juni!

DJ Andra Incentiver

Etter konsertene kommer kveldens proffeste og mest vellykka musiker, selveste trommisen i Oslo Ess Eyvinn Arctander, for å dra i gang dansegulvet. Dette blir fest!

Astrobabes + Predikant
Vaterland
Lørdag 22. Oktober
20:00 // 225.- ink. avg. // 20år
------------------------------
------------------------------

Astrobabes

Etter nesten tre år skal vi endelig spille på...

Astrobabes + Predikant // Vaterland
-
0
+
225,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve