Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

35 TAPES // LAUGHING STOCK

https://fb.me/e/5bFFoFMVA
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 22. October 2022
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

35 Tapes ble en del av den norske progscenen i 2019 med utgivelsen av albumet «Lost & Found». Oppfølgeren «Home» ble utgitt i 2021. Begge platene er utgitt på Apollon Records - det toneangivende plateselskapet for norsk prog. Nytt album er planlagt utgitt 1. halvår 2023.
Musikken til 35 Tapes er blitt karakterisert som 70-talls inspirert prog med innslag av 80-talls artrock.
Lineup:
Jarle Wangen: bass, gitar, vokal
Jo Wang: keyboards
Andreas Eriksen: perkusjon, synt
Kai Lundewall: trommer, vokal
Morten Lund: gitar, vokal

LAUGHING STOCK:
Laughing Stock består av Tønsberg-gutta Jan Mikael Sørensen, Jan Erik Kirkevold Nilsen og Håvard Enge. Bandet ble offisielt dannet i 2017, men medlemmene har kjent hverandre så og si hele livet, og spilt i diverse band sammen siden 1986. De ga ut en egenfinansiert CD (The Island) i 2018. Basert på denne utgivelsen fikk de kjapt en avtale med Apollon Records. Så langt har de gitt ut fire album på Apollon, og det femte er allerede mastret og klart for utgivelse tidlig i 2023.
Laughing Stock er et band som ikke lar seg definere innenfor en sjanger. Alle medlemmene skriver låter, og lar seg inspirere av hele spekteret av musikk som de har konsumert opp gjennom årene. Hører du snev av en Thompson Twins-referanse i samme låt som også har et riff som klinger i Black Sabbath-land, så har du et uklart bilde av hva man kan forvente av Laughing Stock. Andre referanser kan være Pink Floyd, Talk Talk og Tears for Fears.

35 Tapes ble en del av den norske progscenen i 2019 med utgivelsen av albumet «Lost & Found». Oppfølgeren «Home» ble utgitt i 2021. Begge platene er utgitt på Apollon Records - det toneangivende plateselskapet for norsk prog. Nytt album er planlagt utgitt 1. halvår...

INNGANG
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve