Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
NORD EVENTS AS

brenn. @ Arbeidern

Organizer NORD EVENTS AS
Venue Arbeidern i Kabelvåg
Torget 8310, Kabelvåg, Norge
Date 8. October 2022
Open from 21:00 to 02:00
Show starts 21:00
Age limit 18

brenn. kommer til Arbeidern lørdag 8. oktober!

De energiske Spellemann-vinnerne brenn. slapp nytt album 7. januar, og har spilt nær sagt sammenhengende siden da. 8. oktober spiller de på Arbeider´n i Kabelvåg!

De elleville liveopptredenene har utvilsomt vært brenn. sitt kjennemerke, og i 2022 har de virkelig fått vist seg frem på de store scenene igjen. Høsten markeres med ytterligere 19. datoer, og brenn. sier selv følgende om fortsettelsen av albumturneen «Vandrer på solskinn»:

- Denne høsten skal vi overlevere oss selv til dere. Nå er det bånn gass tut tut på naboen type beats som skal blæstes ut av et PA nær deg. Neida. Joda. Men denne gangen reiser vi til så mange steder vi bare klarer, og spiller de litt tettere stedene vi ikke nådde ut til sist gang, og spiller for dere vi ikke rakk å spille for sist<3 I tillegg til to festivaler da, for ikke å glemme!! Det blir en god høst dette her. Det blir jo det. Vi elsker dere og vi elsker å spille.

Edvart og Rémy utgjør duoen brenn.. De fikk sitt definitive gjennombrudd i 2019, og 2022 starter med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» allerede 7. januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er en ultimat oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. «Elsker» skaffet brenn. deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock». Med alle lovord og trilling av høye terningkast fra Norges samlede musikkpresse, skal man absolutt ikke se bort ifra at brenn. hanker inn ytterligere Spellemannpriser for «Vandrer på solskinn». På toppen av det hele er de også ansett som et av de beste livebandene vi har i Norge.

Dørene åpner: 21:00
Konsertstart: 22:00
ID: 18

Links to artist

brenn. kommer til Arbeidern lørdag 8. oktober!

De energiske Spellemann-vinnerne brenn. slapp nytt album 7. januar, og har spilt nær sagt sammenhengende siden da. 8. oktober spiller de på Arbeider´n i Kabelvåg!

De elleville liveopptredenene har...

brenn. @ Arbeidern
-
0
+
200,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve