Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Live Sollid Schulerud

Mörmaid (support: Eir) - Boksen, Kulturhuset

Organizer Live Sollid Schulerud
Venue Kulturhuset
Kulturhuset, Youngs gate 6, Oslo, Norge
Date 19. November 2022
Open from 20:00

Mörmaid feirer EP-slipp i Boksen på Kulturhuset 19. november!

Billetter: 150/200 (student/ordinær)
Dører: 20:00

Mörmaid er den andre signerte artisten på Beat Palace Records, et plateselskap startet opp av Anna Prior (Metronomy). EP-en Push Pull er en introduksjon til en ny sonisk verden: glasial pop blandet med raskt skiftende rytmer og fri-improvisasjon som svirrer over vidstrakte ambient-landskap, og med en dunkende sub-bass som underbygger eteriske vokalmelodier.

Det som er mest slående med Mörmaids musikk er at selv om den for det meste er skapt i enerom, føles den konstant som en samtale. Det bringes inn elementer der de ikke er forventet, og manipulasjonen av vokalene hennes gir ofte en følelse av «call and response» mellom artisten og personen, både dynamisk og strukturelt. Dette går tilbake til hennes jazz-røtter, selv om hennes nåværende musikk lever i en ganske annen verden.

Push Pull er et spennende nytt steg for Mörmaid, som ser ut til å kunne bli en polymatisk artist i rekken av artister som Jenny Hval, Björk og Arca. Ved å kanalisere hennes ekstensive musikalske bakgrunn inn i pop- formatet skaper Mörmaid musikk med et blikk inn i fremtiden og som eksisterer i et helt eget rom.

Lytt til Mörmaid her: found.ee/Qm39G

Support: Eir

Eir er soloprosjektet til låtskriver og musiker Eir Vatn Strøm. Musikken er minimalistisk og groove-basert i retning elektronisk folkemusikk. Tekstene er gjerne nitriste, og hun tar ofte i bruk tradisjonelle tekster og melodier. Hennes største musikalske inspirasjonskilder er Nils Frahm, Tom Waits, Eivind Aarset, Robyn og Sidsel Endresen.

Lytt til Eir her: open.spotify.com/artist/2TieQMJK36Yx51KMY5OZOQ?si=cqyZdJPNTCKGQjgnlpXrqw

Mörmaid feirer EP-slipp i Boksen på Kulturhuset 19. november!

Billetter: 150/200 (student/ordinær)
Dører: 20:00

Mörmaid er den andre signerte artisten på Beat Palace Records, et plateselskap startet opp av Anna Prior (Metronomy). EP-en...

Student
-
0
+
150,00 NOK
Ordinær
-
0
+
200,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve