Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MARIUS THORKILDSEN STAND UP

Standup med 3 halvkjente fjes på Olavs Pub 28.10.2022 (Showstart kl 20:00)

Organizer MARIUS THORKILDSEN STAND UP
Venue olavs pub
Olav's Pub, Orebekkveien, Greåker, Norge
Date 28. October 2022
Open from 18:00

DØRENE ÅPNER 18:00
SHOWSTART: 20:00
Endringer av komikere kan forekomme. Billetter refunderes kun ved avlyst show.

Noen av norges mest lovende unge stand-up-komikere kommer til Olavs Pub. Ahmed Mamow, Laurits Lundgaard og
Marius Thorkildsen er blant den nye generasjonen stand up komikere som virkelig har markert seg de siste årene. Gjennom utallige stand-up-show i hele Norge, TV-opptredener (Latter Live, Hvite Gutter, Helsebrosjan, Kåss til Kvelds mm) og humor i sosiale medier har de alle markert seg som spennende nye komikere. Nå har de slått seg sammen for å turnere med et helaftens stand-up-show.

Ahmed Mamow:
Ahmed er en selvlært standup-komiker som på få år har etablert seg som en av de største nye talentene i norsk humorbransje. Han har stått på de største og de minste scenene i Norge, og har opparbeidet seg et rykte som både komikernes og publikums favoritt.
Ahmed har en god erfaring på scenen og har gjort i om lag 450 sceneopptredener. Dette inkluderer soloshowet ‘Voksen’ som han fremførte på humorfestivalen Crap åppå park, i tillegg til en Norgesturné. Han har også laget NRK-serien “Helsebrosjan”. Til høsten er han igjen aktuell med ny NRK-serie! Selv om man ikke trodde dette skulle gå an, så blir denne mannen bare morsommere og morsommere!

Marius Thorkildsen
Marius er kjent sesong 3 av NRK-serien Latter Live. Han er en komiker som er selvironisk, energisk, sjarmerende og alltid veldig morsom. Gjennom de siste seks årene har han stått på det som er å stå på av scener i Norge. I tillegg opptrer han jevnlig på de største scenene i landet med stor suksess, blant annet Latter på Aker Brygge. Han satt også opp sitt første soloshow "Føkkboi" i våres, med stor suksess! I høst er han også en del av Standup Norges storsatsning "Julelatter". Marius skiller seg spesielt ut fordi han er rå på å skrive tekster! Han er rett og slett en svært teknisk god komiker!

Laurits Lundgaard
(Lævvris på folkemunne)
Laurits er lokal Østfold-pokal, kommer fra Sarpsborg og har drevet aktivt med Standup siden 2013. Han har god erfaring både som komiker og som konferansier fra de største scenene i landet, og fanger publikum med sin inkluderende og joviale stil. Med sine skråblikk på hverdagslige observasjoner og sine selvopplevde, nevrotiske røverhistorier fra ytre Østfold, skaper han en, varm, lattermild og lite selvhøytidelig stemning! I tillegg driver han Stand-Up Fredrikstad, Stand Up Sarpsborg og Standup Moss. Og dere kan også ha sett han i serien «Hvite Gutter», samt Latter Live.

DØRENE ÅPNER 18:00
SHOWSTART: 20:00
Endringer av komikere kan forekomme. Billetter refunderes kun ved avlyst show.

DØRENE ÅPNER 18:00
SHOWSTART: 20:00
Endringer av komikere kan forekomme. Billetter refunderes kun ved avlyst show.

Noen av norges mest lovende unge stand-up-komikere kommer til Olavs Pub. Ahmed Mamow, Laurits Lundgaard og
Marius Thorkildsen...

Enkeltbillett
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve