Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

FLICKAN I HAVANNA 100 ÅR

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 7. October 2022
Open from 19:30

I 2022 er det 100 år siden den udødelige "Flickan i Havanna" av Evert Taube ble utgitt i en visesamling med samme navn. På denne jubileumsforestillingen kan du bli med Fritjof på dans med både Rosa og Eva, og oppleve når naturen våkner for både Rönnerdahl og Calle Schewen.

Den svenske visekunstneren Evert Taube er blitt en del av nordmenns musikalske felleseie. Mange av oss har vel knepet oss selv i å nynne melodien til "Flickan i Havana" eller "Rosa på bal". Taubes tekster byr på livsglede og varme og man kan velge og bare lytte eller synge med.

Peter Wemö leder hyllesten til den folkekjære artisten. Peter er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og som er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser. Med seg har han Stine Solberg Løvdal, en erfaren sanger som har reist Norden rundt sammen med Peters forestillinger.
Forestillingen etterfølges av superlativer, der publikum går nynnende hjem fra konsert med oppfylte forventninger.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart ca. 21.00.I 2022 er det 100 år siden den udødelige "Flickan i Havanna" av Evert Taube ble utgitt i en visesamling med samme navn. På denne jubileumsforestillingen kan du bli med Fritjof på dans med både Rosa og Eva, og oppleve når naturen våkner for både Rönnerdahl og Calle...

Inngang - Flickan i Havanna fredag 7. oktober
-
0
+
320,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve