Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Rytmus // One Eyed Mule

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 10. February 2023
Open from 19:30 to 23:00

One-Eyed Mule indspiller i 2022 en ny plade, som er deres 6. i rækken.
Bandet debuterede i 2006 med pladen ”Hobo in the land of love”. Gennem årene har O-EM markeret sig som et af Danmarks mest interessante folk-rock orkestre og bandet har med deres fem plader skabt deres helt eget udtrykt.

O-EM står med ben i forskellige musikalske lejre: Lyden er drømmende, folky, rocky, skramlet, funky, syret… som et et-øjet muldyr på afveje!
Bandet, der er centreret omkring sangskriverne Rasmus Dall og Uffe Ipsen, har de seneste år ligget lidt i dvale, da Rasmus har haft travlt med bandet Folkeklubben. Men One-Eyed Mule tog for alvor form igen, da Rasmus og Jeppe - begge med nogle års mellemrum - bosatte sig i Svendborg. De allierede de sig med trommeslager Christian Rindorf (Rumour Said Fire, Palace Winter m.fl.) samt guitarist Rasmus Skovgård, der også begge var flyttet til Svendborg.

Nu er O-EM klar med en ny plade med 10 sange. Rune Højmark joiner endnu engang på pedal steel. Pladen har som sagt ikke et stramt koncept men er mere 10 løsrevne sange, der på en eller anden måde kredser om at lande. Om at lande i en ny by, lande med sig selv og i kærligheden. Lande i det levede livs mange modsætninger mellem både at slå rødder og sprede sine vinger, få sine kicks og shakes og drømme om fred i horisonten. At være nærværende og gribe nuet og samtidig huske at glemme sig selv som en fugl på træk - eller at være en dagdrømmer.

One-Eyed Mule indspiller i 2022 en ny plade, som er deres 6. i rækken.
Bandet debuterede i 2006 med pladen ”Hobo in the land of love”. Gennem årene har O-EM markeret sig som et af Danmarks mest interessante folk-rock orkestre og bandet har med deres fem plader...

Billet, voksen
-
0
+
140,00 DKK
Ung-Billet
-
0
+
70,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve