Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gymmen Scene og Studio

Pratagraf// FredagsGym

https://www.gymmenscene.no
Organizer Gymmen Scene og Studio
Venue Nordfjordeid
Sophus Lie-vegen 1, Nordfjordeid, Norge
Date 11. November 2022
Open from 20:00 to 23:59

Fredag 11. november er det igjen klart for FredagsGym og vi har invitert eit stjernelag på besøk denne kvelden - nemleg Pratagraf!

Besetningen i PRATAGRAF består av gitarist Hedvig Mollestad, perkusjonist Ole Mofjell, initiativtager og coach Jon Balke, samt Espen Beranek Holm og Are Kalvø.

I ønsket om å skape en møteplass mellom samtidssatire og improvisert, rytmisk musikk, oppsto PRATAGRAF som et eksperiment i 2009. Ti år senere er PRATAGRAF en forskningsstasjon for rytmer og språk, en møteplass, og ikke minst, en lekeplass, hvor det verbale strekkes mot det abstrakte, det musikalske mot det latterlige, det satiriske mot det dypsindige.

Dørene er opne: 20:00-00:00
Konsert: 21:30
ID: 18
Pris: 350,-


Meir info:
Sceneoppsettet er enkelt: to forfattere på hver sin barkrakk, musikere i en halvsirkel, magien som oppstår, i mellomrommene. Lytteren og tilskueren trekkes inn i et eget univers, hvor særegen og vakker musikk virvles ut og sjongleres med mesterlig presisjon, det er atmosfærisk, det er rytmer med personlighet, som snakker til deg, det er humoristisk og alvorstung lyrikk, det swinger, det groover, det trekker i alle retninger, men mest av alt er det underfundig, tidvis absurd, og meget slagkraftig.

En vei til berøring, forståelse – og latter.

Fredag 11. november er det igjen klart for FredagsGym og vi har invitert eit stjernelag på besøk denne kvelden - nemleg Pratagraf!

Besetningen i PRATAGRAF består av gitarist Hedvig Mollestad, perkusjonist Ole Mofjell, initiativtager og coach Jon Balke, samt...

Enkeltbillett - ordinær
-
0
+
350,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve