Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

Tsunnami - EP-release: 'Efterår' + Support: iiris

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
HeadQuarters
Date 27. October 2022
Open from 19:00 to 02:00

Den 14. oktober udkommer islandske Tsunnami med EP'en 'Efterår'. Det skal naturligvis fejres med et brag af en releasefest! Kom med og dans dig igennem aftenen!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 70 kr.
➤ Entré i døren: 85 kr.
➤ DJs fra kl. 22.00 - 02.00.

Tsunnami:
Islandske Tsunnami er kommet for at kaste dig rundt i sit skumbrusende, dansksprogede univers, hvor pop og hverdagspoesi går hånd i hånd. I Tsunnamis musik er der en udtalt styrke og villighed til at tage sin plads og portrættere det mangefacetterede indre følelseslandskab, samt dele sin opfattelse af den verden hun befinder sig i på nærmest troubadourisk vis - uden filter og forbehold.

Tsunnami udkommer d. 14/10 med EP'en "Efterår", som er den første af fire i EP-kvartetten "Et års tid". Værket fortæller en kronologisk historie om et menneske, der har ramt sin bund, og den udvikling og genopbygning der finder sted i det efterfølgende år. EP’erne udkommer på deres pågældende årstid i perioden efterår ’22- sommer ’23.
Dette skal selvfølgelig fejres med en releasekoncert i hjembyen Aarhus.

+ Support: iiris
iiris er lyden af effektmanipuleret guitar og soundscaping, blandet med stærke tekster og legende vokaleffekter. Bandet består af Thilde Dam og Anders Skadhede og har sin base i Aarhus. iiris bestræber sig i høj grad på det konceptuelle og den røde tråd, som tydeligt ses i deres blomstrende og følsomme æstetik. Musikken henvender sig til et ungt følsomt publikum, der savner rå og ærlig snak om de allermest menneskelige følelser og situationer.

iiris' debutsingle “Mon solen står op (igen)?” samt tilhørende musikvideo udkom i september. Derudover udgav de d.14 oktober deres anden single “iiris", og en EP “Kradser ik’ længere mine hænder" venter til december.

Den 14. oktober udkommer islandske Tsunnami med EP'en 'Efterår'. Det skal naturligvis fejres med et brag af en releasefest! Kom med og dans dig igennem aftenen!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 70 kr.
➤ Entré i...

Entrébillet
-
0
+
70,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve