Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Vertikal quiz // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 12. October 2022
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Age limit 18

Onsdag 12. oktober er Vertikal Quiz endelig tilbake på T2!
Tidligere har vi vært utsolgt lang tid i forkant, så her er det bare å klipse av seg selen og anskaffe seg (gratis)billetter!
Denne gang har vi med oss en lokal legende: Han har løpt rundt Hjørundfjorden på 19 timer og 40 minutter minus noen sekund og har lokal rekord i Fred Perry-skjorte. Det går rykter om at undertegnede også vil opptre som DJ og pushe sine favorittplater mellom rundene. Mads Gausdal vil holde sin debut under Vertikal Quiz, og det er bare å kvesse blyanten!
Hva er best av kortslynge og langslynge? Hvor mange episoder finnes det i Klatrepodden? Og hvem var det egentlig som skulle gramme vekk (nesten) alt utstyret i Molladalen en vinter, og glemte at dama sitt pensum med sykepleiebøker lå nederst i sekken?
Ta med deg gjengen du klatrer eller buldrer med, venninna di, tanta di og han kollegaen din med høydeskrekk! Baren er åpen og det er mulig å spise megadigg mexicansk fra T2 både før og etter.
Quizen er gratis, og du trenger ikke være medlem i klubben for å bli med.
Maks seks personer per bord - reserver gratisbillett på Tikkio til ditt bord for å sikre plass! NB: én billett gjelder et bord til 6 stk.
Dørene åpner kl. 19, quizstart 20.

Onsdag 12. oktober er Vertikal Quiz endelig tilbake på T2!
Tidligere har vi vært utsolgt lang tid i forkant, så her er det bare å klipse av seg selen og anskaffe seg (gratis)billetter!
Denne gang har vi med oss en lokal legende: Han har løpt rundt...

Vertikal quiz for 6. personer
-
0
+
0,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve