Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Shevils // Oberst // Ad Meliora (SE) // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 17. November 2022
Open from 20:00 to 23:59

Shevils // Oberst // Ad Meliora
Vaterland
Torsdag 17. November
20:00 // 225.- Ink avg. // 20 år
-------------------------------
-------------------------------

Det Oslobaserte hardcorebandet Shevils har holdt det gående i over ti år, og har tilsynelatende en vane i å gi ut kritikerroste album. Rakt ut av startstreken kom det tre breinheite fullengdere, så ble det stille en stund, før bandet i 2021 kom tilbake med Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, Silence The Foe) produserte "Miracle Of The Sun". Også dette ned-pepret av svulstige terningkast hos journaliser i inn og utland. Og det er ikke tilfeldig. Shevils har en særdeles fengende måte å blande nakkebrekkende groove med desperat energi, spissfindig levert med intens overbevisning og musikalsk patos. Et uttrykk som virkelig kommer til sin rett på scenen hvor bandet går inn i en en nærmest spirituell dimensjon hvor Helmet og Refused har smeltet sammen til et sylskarpt hardcore-band fra Oslo.

-----------------------

Oberst er et fremadstormende metal/hardcore-band fra Oslo. Bandet blander skrikende og desperat vokal, hektisk riffing, store atmosfæriske partier med fargerik tonalitet til et kraftfullt og særegent utrykk med linjer til band som Mastodon, Converse, Oathbreaker, Baroness og Touche More.

Bandet ga i 2020 ut sitt debut- album ‘Paradise’ via Indie Recordings (Cult of
Luna, Enslaved, Kvelertak), og har fått gode anmeldelser og lovord fra
tungvektere som Kerrang, Metal Hammer, Metal Injection og Everything is Noise.

--------------------

Med en line-up bestående av medlemmer fra Spania, Italia og Kanariøyene er Stockholms-baserte Ad Meliora nærmest som en internasjonal kvartet å regne. Medlemmene har alle fartstid fra punk, rock og hardcore-scenen i sine respektive land, og tar med seg dette inn i et utrykk i krysningen av grunge og alternativ rock i landskapet til sjangerstorheter som Stone Sour og A Perfect Circle.

Shevils // Oberst // Ad Meliora
Vaterland
Torsdag 17. November
20:00 // 225.- Ink avg. // 20 år
-------------------------------
-------------------------------

Det Oslobaserte hardcorebandet Shevils har holdt det gående i over...

Shevils // Oberst // Ad Meliora // Vaterland
-
0
+
225,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve