Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Borgund Dyreklubb

Aktivitetsdag med hestekos / Hestedag på Borgund Dyreklubb tirsdag 11.10.22 kl. 10-14

https://borgund-dyreklubb.webnode.com/tjenester/
Organizer Borgund Dyreklubb
Venue Borgund Dyreklubb
Borgundgavlen 27
Date 11. October 2022
Open from 10:00 to 14:00

Velkommen til aktivitetsdag/hestedag på Borgund Dyreklubb. Vi starter kl. 10.00 med en liten bli-kjent runde og omvisning, lærer litt om dyr på gården og tar ansvar for stell og foring av griser, høner, ender, kalkuner, katter, geit og sau. Det blir også kosetid med marsvin og kaniner. Også blir det hestestell og hestekos. Etter lunsj holder vi på med hesterelaterte oppgaver og aktiviteter som f. eks. fletting, lære sikkerhetsknute, leiing på ridebane, tur i nærområde, balansetrening på hesteryggen. Vi avslutter dagen kl. 14.00.
Aktivitet for barn fra 8 år. Deltakere må ha med seg klær etter vær, vanntette sko uansett vær, en god matpakke og drikkeflaske, gjerne termos/varm drikke.

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter eller endre på tidspunkt. Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse skjer på eget ansvar og egen risiko. Borgund Dyreklubb frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr/klær.
Borgund Dyreklubb følger FHI sine smittevernregler og har utviklet gode og velfungerende rutiner.

Velkommen til aktivitetsdag/hestedag på Borgund Dyreklubb. Vi starter kl. 10.00 med en liten bli-kjent runde og omvisning, lærer litt om dyr på gården og tar ansvar for stell og foring av griser, høner, ender, kalkuner, katter, geit og sau. Det blir også kosetid med marsvin...

Aktivitetsdag tirsdag 11.10.22 kl. 10-14
-
0
+
450,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve