Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Bigbang - Turnèåpning Førjulsturné 22 - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 30. November 2022
Open from 19:00
Show starts 20:00

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00
(ledsagere har fri adgang mot fremvisning av godkjent ledsagerbevis i døra)

Bigbang åpner førjulsturneen på Kulturfabrikken i Kristiansund.
Fra det øyeblikket koronarestriksjonene slapp taket har det vært full gass for Øystein Greni og Bigbang. TV, festivaler og scener, plateinnspilling, en hel uke med jubileumskonserter på Parkteatret i Oslo og to splitter nye singler - alt i løpet av en hektisk vår og sommer. I slutten av oktober kommer det nok en fersk singel, før et nytt album slippes våren 2023.

Før vi kommer dit er det igjen klart for førjulsturné, et must for veldig mange Bigbangfans. Tradisjonen startet tilbake i 2006 på Sentrum Scene i Oslo, men det tok ikke lang tid før flere andre byer ble med på moroa. Etter to år med hel og delvis nedstenging er det endelig klart for å feire den 15. adventskonserten på Sentrum Scene og en full turnérunde med 13 konserter i 11 byer. Apropos feiring, i år er det hele 30 år siden Øystein Greni la skateboardet på hylla etter en kneskade og fant fram gitaren. Knallhard jobbing og internasjonal suksess som skateboarder måtte vike for musikken som var hans andre store lidenskap. Allerede noen måneder etter starten hadde Bigbang sin første opptreden på Bootleg TV. Det tok derimot åtte år før de erobret VG-lista for første gang med “Girl in Oslo”. Siden den gang har hele ni albumutgivelser besøkt Norges offisielle toppliste og de fleste av dem har gått hele veien til førsteplassen.

Snart føyes det altså enda et nytt album til i diskografien, i mellomtiden kan vi ønske velkommen til årets førjulsfest på Kulturfabrikken med Bigbang!

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00
(ledsagere har fri adgang mot fremvisning av godkjent ledsagerbevis i døra)

Bigbang åpner førjulsturneen på Kulturfabrikken i Kristiansund.
Fra det øyeblikket koronarestriksjonene slapp taket har det...

Billett Bigbang
-
0
+
475,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve