Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
IMSLAND BYGDAHUS SA

VESTLANDSFANDEN // Haustfest på Imsland bygdahus

Organizer IMSLAND BYGDAHUS SA
Venue Imsland Bygdahus
Ølmedalsvegen 2, Vikedal, Norge
Date 22. October 2022
Open from 21:00 to 02:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Endeleg er det klart for århundrets haustfest på Imsland Bygdahus. 22. oktober bles Noregs beste liveband Vestlandsfanden taket av Imsland bygdahus, og du er velkommen. Med mange tusen konsertar bak seg går turen endeleg til Imsland. Her blir det fullt, så sikra deg billett no!

VESTLANDSFANDEN
Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært på landeveien sammenhengende i over 40 år. Det er enestående i norsk underholdningsbransje. Siden 1979 har bandet gjort 3-4000 spillejobber og gitt ut 16 album. De har spilt for alle fag og lag av folket, fattig, rik og tusenvis av smilende sosialdemokrater, De har spilt for 14 personer i Narvik og 50.000 i Hong Kong sentrum. De har besøkt Folkets Hus, festivaler, firmafester, fengsel og fyllefester, boreplattformer, brygge og bygdedanser, brakker og bedehus. Stadioner, skoler og samfunnshus. Kort sagt. De har antagelig besøkt alle hus i Norge som har flere enn seks vindu på en vegg.
De ivrigste fansene er mellom 18-27 år og de har enkeltlåter på Spotify med over 4 millioner stream. Dette er et potent, friskt og fremadstormende band kjent for sitt ekstremt smittende humør, svingende folk-rock og countryrock. Du risikerer å havne ut på golvet og opp på bordet før du har fått sukk for deg. Du risikerer faktisk å få en av dine beste konsertopplevelser noensinne. Dette Norges beste og mest underholdene folk-rock band. Her er særpreg, stilen og materialet er originalt.
Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært foregangsmenn i folk-rock sjangeren i Norge. Etter 10 år på landeveien begynte lignende band dukket opp. Vestlandsfanden er et fullblods folk-rock band som blåser de fleste kopier av banen allerede i første sving, uansett hvor mange seksere de har på terningen. Når bandet kommer til oppløpet er de fleste konkurrenter enten forsvunnet i røyken eller gått i garderoben. Reidar Brendeland er en av Norges beste låtskrivere. ”Plukka plommer i Hardanger” og ”For livets glade gutter går solen aldri ned” er bare to av mange hundre låter som Reidar Brendeland har skrevet. Du vil bli overrasket over hvor mange sanger du husker når du lytter til hans sanger. Han skriver sanger som handler om vanlige folk og deres virkelige verden. Ofte med et skråblikk og humoristisk, ettertenksom vri. Dette er sanger til og for kassadamen, bussjåføren, politimannen, oljearbeideren, prest og klokker, vaskehjelpen, trailersjåføren, vinnere og tapere og alle de andre. Alltid skrevet med et varmt hjerte for de svakeste i samfunnet. Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har alltid vært bra. Nå er de bedre enn noen gang og nytt album er på vei.

Links to artist

Endeleg er det klart for århundrets haustfest på Imsland Bygdahus. 22. oktober bles Noregs beste liveband Vestlandsfanden taket av Imsland bygdahus, og du er velkommen. Med mange tusen konsertar bak seg går turen endeleg til Imsland. Her blir det fullt, så sikra deg billett...

Billett Vestlandsfanden // Imsland bygdahus
-
0
+
400,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve