Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

ID18 | Magne Frydenlund på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 26. December 2022
Open from 21:00 to 03:00
Age limit 18

Tidligere har 2. juledag og 18-års aldersgrense på Onkel Thor vært en stor suksess og vi er igjen klare for en fet kveld!

Denne gangen får vi besøk av meritterte Magne Frydenlund som kan det meste om å underholde folk i alle aldre. Her blir det en rekke låter som dere alle kan og stemningen blir garantert like bra som sist gang vi gjorde dette!

Dørene til lokalet åpner kl. 21:00, mens Magne begynner å spille kl. 23:00 og holder på utover natten.

Billetter kan kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet. Vi gjør samtidig oppmerksom på at man må løse billett uavhengig av om man kommer før eller etter at livemusikken er ferdig denne kvelden.

Denne kvelden vil det ikke under noen omstendigheter bli servert drikkevarer som har mer enn 22 volumprosent alkohol.

Vi gjør oppmerksom på at man selvsagt må ha med seg gyldig legitimasjon!

Ta gjerne kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger her på Facebook dersom du skulle ha noen spørsmål!

Tidligere har 2. juledag og 18-års aldersgrense på Onkel Thor vært en stor suksess og vi er igjen klare for en fet kveld!

Denne gangen får vi besøk av meritterte Magne Frydenlund som kan det meste om å underholde folk i alle aldre. Her blir det en rekke...

Ordinær billett
-
0
+
150,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve