Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Neon Ion // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 2. December 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Neon Ion er soloprosjektet til den prisvinnende Sunnmøringen, Natalie Sandtorv.
Vokalen hennes leker seg med edgy arrangementer i en deilig miks av elektropop med en klype jazz og toppet med en hel del soul.
Kort fortalt handler sangene om den evig flyktige romantikken.
Hennes nyeste album, Mood Cosmic, kom ut på Jazzland Recordings i september til overveldende respons fra internasjonal presse.

Albumet Heart Echoes ble også mottatt med ovasjoner, og ble omtalt av Audun Vinger på en dobbeltside i Dagens Næringsliv: “Neon Ions Heart Echoes utvider feltet for moderne norsk popmusikk. (..)Natalie Sandtorv imponerer som Neon Ion, som vil bli stående som et høydepunkt fra det norske popåret 2020”.

De har det siste året spilt festivaler på steder som Dubai, Paris, Berlin og Norge, og har tidligere høstet fantastiske anmeldelser for sine liveprestasjoner, og har blitt utnevnt av flere internasjonale medier som “one to watch”, bla av NME, The Line Of Best Fit, og Gaffa. Hun vant den prestisjetunge Jazztalentprisen under Moldejazz i 2016, og var igjen i 2022 aktuell med nytt bestillingsverk til Moldejazz.
Denne konserten blir en helt spesiell opplevelse for publikum, som skal få en helt unik sanselig og kosmisk opplevelse, med mange overraskelser underveis og nydelig musikk.

LINK TIL MUSIKK
bit.ly/HEalbum

LINKER TIL VIDEO
WILDFIRE MAI 2022
youtu.be/faN7GA6B6nw

COLD WAR MAI 2021
youtu.be/ng6vMzK1Bo4

Dører: 20:00
Konsertstart: 21:00
CC: 250,-
ID: 18

Neon Ion er soloprosjektet til den prisvinnende Sunnmøringen, Natalie Sandtorv.
Vokalen hennes leker seg med edgy arrangementer i en deilig miks av elektropop med en klype jazz og toppet med en hel del soul.
Kort fortalt handler sangene om den evig flyktige...

Neon Ion
-
0
+
250,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve