Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Magnolia Red // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 9. December 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Siden ‘populærmusikkens begynnelse’ har en jevn strøm av gylne toner blitt ført med bølger og vind over Atlanteren, og blitt formet av omgivelsene de har passert på sin vei.

Magnolia Red er en resultatet av en slik musikalsk jettegryte, sterkt påvirket av det mangfoldige og værharde norske nord-vestlandet, hvis sterke kontraster av fjord og fjell, storm og stille gjenspeiles i et dynamisk og variert musikalsk univers som blir beskrevet som både gjenkjennbart og annerledes på samme tid.
Frihet til å skape uten begrensinger, og helhet fremfor individualisme er kjerneverdiene som ble lagt til grunn da de fire (nå fem) medlemmene startet Magnolia Red i januar 2017, og bandet er 100% uavhengig og selvberget på alle områder.

Steg for seg har de fem målrettet bygget bandet opp gjennom årene som har gått, og 2020 markerte en milepæl i Magnolia Reds historie med utgivelsen av debutalbumet Ancient River, en samling av ti originale låter som i likhet med tidligere utgivelser er innspilt ved Ocean Sound Recordings på Giske. Singelen Your Kingdom, første smakebit fra album nummer to, ble sluppet 8. mai 2022.

Magnolia Red
Frank Bjørdal – Vokal & gitar
Roy-Jostein Fiskerstrand – Gitar & vokal
Kristian Blø Olsen – Pedal steel/lap steel gitar & vokal
Eyvinn Magnus Solberg – Bass & vokal
Kim André Engeset – Trommer

Utgivelser
Magnolia Red (EP) - 13. juni 2018
World Outside Your Head (singel) - 20. desember 2018
Heart Street (singel) - 8. november 2019
Everybodys Sound (singel) - 13. januar 2020
Ancient River (album) - 20. januar 2020

Dører: 20:00
Konsertstart: 21:00
CC: 200,-
ID: 18

Siden ‘populærmusikkens begynnelse’ har en jevn strøm av gylne toner blitt ført med bølger og vind over Atlanteren, og blitt formet av omgivelsene de har passert på sin vei.

Magnolia Red er en resultatet av en slik musikalsk jettegryte, sterkt påvirket av...

Magnolia Red // T2
-
0
+
200,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve