Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

URT // STATISK

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue URT
Plantagevej, Thisted, Danmark
Date 11. February 2023
Open from 20:00 to 23:59

- Leve Af Drømme Tour 2023
STATISK er en dynamisk duo fra Odense bestående af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle. En duo, der med deres første EP markerer starten på en rejse, hvor lyrik og produktion står i stærk synergi, og hvor ungdommens rus flyder ud af hver en strofe, og hver en node.

Statisk udgav i 2021 deres Debut EP ”Statisk”. Som havde singler som ”Højhus” og ”Tiden Går I Stå” førstnævnte var Ugens Uundgåelige på P3, og bandet både spillede og var nomineret til P3 Guld i 2021.
Bandet har efterfølgende udgivet singler som ”Optur” og nyeste ”Leve Af Drømme”.
Bandet udgiver mere musik inden ”Leve Af Drømme” Touren starter i 2023.

Statisk er masser af nerve og samtidig noget af det allermest indædte, mest fandenivoldske og glubske hørt i Danmark meget længe.

- Leve Af Drømme Tour 2023
STATISK er en dynamisk duo fra Odense bestående af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle. En duo, der med deres første EP markerer starten på en rejse, hvor lyrik og produktion står i stærk synergi, og hvor ungdommens rus flyder ud af...

Billet, voksen
-
0
+
130,00 DKK     
Ung-Billet
-
0
+
80,00 DKK     
URT Medlemsbillet
-
0
+
50,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve