Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MACK BAR AS

POSTPONED

UTSATT! En Hyllest Til Björn Afzelius - Peter Wemö & Stine Solberg // Prelaten

Organizer MACK BAR AS
Venue Prelaten
Prelaten
Date 27. January 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00
Age limit 20

Endelig er Peter og Stine tilbake på Prelaten, deres hjemmebane i Nord. Vi gleder oss stort til en helg med nydelig musikk.

"Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken", skrev Björn Afzelius i sine biografier. Som en av Sveriges mest populære musikere på 1970- og 1980-tallet, bl.a. sammen med Mikael Wiehe i Hoola Bandoola Band, gjorde Afzelius seg bemerket med samfunnskritiske tekster og stort politisk engasjement.
Tekstene er like aktuelle nu som da, og med en stor porsjon humor och gode anekdoter, som delvis i latterkrampe setter et historiskt perspektiv over Nordisk visebølge generelt, så får du en stor opplevelse.
Konserten spenner fra det fineste og mest varsomme till det som skapar rom for allsang og en god latter.

I år 27/1 ville han blitt 75 år, men Björn Afzelius måtte gi tapt for kreften, kun 52 år gammel.

Peter Wemö leder en konserthyllest til den folkekjære artisten, og med seg har han Stine Solberg Løvdal.

Peter Wemö er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og som er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser.
Med røtter i svensk jord og oppvekst bare et steinkast fra havet, oppflasket på Taube, Adolphson og Vreeswijk, har viseskatten spilt en stor rolle for hvordan han selv har valgt å tonesette, tolke og skape sin egen musikk.
Tredve år på nordiske scener og tretten år som programvert og produsent i Sveriges Radio har gitt ham et hav av anekdoter å øse av. Resultatet er en kombinasjon av fortellinger, varme, humor og musikk.
Stine Solberg Løvdal er en erfaren sanger som er mest kjent som en av pigene i Grunnesund Pigekor. Sammen utgjør de en habil underholderduo med mange strenger å spille på.

Endelig er Peter og Stine tilbake på Prelaten, deres hjemmebane i Nord. Vi gleder oss stort til en helg med nydelig musikk.

"Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken", skrev Björn Afzelius i...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve