Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Kom Vi Løber

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 18. February 2023
Open from 19:30 to 23:00

KOM VI LØBERS 2. studiealbum, “Parafrase” udkom 20. maj 2022 digitalt og 9. september på vinyl. Albummet er produceret af Lone Slot Nielsen og Aske Bode.

“Parafrase” er skabt på baggrund af et call and respons mellem forskellige litterære værker og Nielsens egen digtning og musikalske universer. Blødende sanseindtryk og refleksioner over forgængelighed og foranderlighed går i svingninger med knastørre hverdagserfaringer. Igangsat af mødet med ord af Jørgen Leth, Dorthe Nors, Anne Carson, Frøydis Sollid Simonsen, for blot at nævne nogle.

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Siden har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet. I 2020 udgav hun singlerne “Hendes Ansigt” og “Bruger ikke at danse”, som begge fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt.

Henover sommeren 2020 blev “Hendes Ansigt” et regulært radiohit og endte som det mest spillede nummer på P6 Beat dette år. 2021 bød på endnu to stærke singler, “Flygtigt, forvirrende” og “Vi er sandet”, som fik massiv airplay, og KOM VI LØBER optrådte i april 21 live i DR Koncerthuset i P6 Live Beatet til masser af god omtale fra kanalens radioværter. 2022 startede med en support tour for Katinka Band, og vinyludgivelsen blev fejret med 5 headliner koncerter med fuldt band.

“Det her, det er et af de danske numre, som jeg har været allermest begejstret for her i foråret.” (studievært Tilde Bang-Christensen, DR P6 BEAT)

“Aftenens store musikalske overraskelse var bandet KOM VI LØBER, som leverede stærke sange, elektroniske lydflader og alternative poplyde. Jeg synes I skal holde øje med Lone Slot Nielsen og band. De bør løbe med sejren, som en af mine musikalske overraskelser i år.” (Side 33)

“Hendes ansigt” er en flot skæring som albummets førstesingle. I litterær sparring med Jørgen Leths 1968-digt ”Det ville glæde os” skaber den stilistiske benspændstaktik et glimrende resultat. “I kraven, i knoglen” er i særdeleshed en nummer, der griber dig i kraven med knogleknusende kraft. Et stort lydbillede skabes med ganske få elementer.
“Bruger ikke at danse” sikrer med retro-synths og lilletromme-dominans albummets musikalsk mest interessante nummer. Humlen er, at lydbilledet spiller andenviolin til teksterne. Dette var også tilfældet på Sct. Hans, om end kompositionerne denne gang er mindre frembrusende. Det er i det store og hele relativt bare-bones produktioner, der flankerer teksterne. Trommer, Wurlitzer-tangenter og toastbrøds-sprøde guitarriffs. Det lyder godt. Det er behageligt. Slot Nielsen leverer sine bedste tekster til dato.” (GAFFA)

“Flygtigt, Forvirrende” er endnu et eksempel på, at kvinden bag KOM VI LØBER, Lone Slot Nielsen, har det danske sprog i sin hule hånd. Hendes nye single tager dig op og ned ad gaderne i en by, man engang har drømt, elsket og fejlet i. Og den sætter lytteren i gang med at reflektere over, at man måske har ændret både udseende og personlighed, men den by man kender som sin “egen”, er stadig den, den altid har været.” (Bands of Tomorrow)

www.komviloeber.dk
www.instagram.com/komviloeber/
www.facebook.com/komviloeber

KOM VI LØBERS 2. studiealbum, “Parafrase” udkom 20. maj 2022 digitalt og 9. september på vinyl. Albummet er produceret af Lone Slot Nielsen og Aske Bode.

“Parafrase” er skabt på baggrund af et call and respons mellem forskellige litterære værker og...

Billet, voksen
-
0
+
100,00 DKK
Ung-Billet
-
0
+
50,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve