Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Klang under kuppelen

Vertavo strykekvartett

http://www.facebook.com/klangunderkuppelen
Organizer Klang under kuppelen
Venue Vinger Kirke
Vinger Kirke
Date 2. February 2023
Show starts 19:00

Øyvor Volle, fiolin
Annabelle Meare, fiolin
Berit Cardas, bratsj
Bjørg Lewis, cello

Vertavo strykekvartett er internasjonalt anerkjent som en av dagens mest fremragende strykekvartetter. Kvartetten startet med at fire unge tenåringer kom sammen i Norge i 1984. Siden den gang har de gledet med sine forestillinger – nå rike på en modenhet og en lydkvalitet som fenger publikum uansett hvor de spiller.

Vertavo spiller på de største konsertarenaene i verden. De turnerer i hele Europa, Skandinavia og USA, og har gjestet flere av de mest prestisjetunge festivalene og salene som Wigmore Hall i London, Concertgebouw i Amsterdam og Carnegie Hall i New York.

De har vunnet en rekke priser, blant andre Melbourne International Chamber music Competition og Nordisk Kammermusikkonkurranse, samt Spellemannsprisen og Diapason d’or for sine innspillinger.

På konserten i Vinger kirke spiller Vertavo verker av Lalo og Elgar. Velkommen til en musikkopplevelse av de sjeldne!

Øyvor Volle, fiolin
Annabelle Meare, fiolin
Berit Cardas, bratsj
Bjørg Lewis, cello

Vertavo strykekvartett er internasjonalt anerkjent som en av dagens mest fremragende strykekvartetter. Kvartetten startet med at fire unge tenåringer kom...

Voksen
-
0
+
250,00 NOK
Barn/ungdom under 18 år
-
0
+
0,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve