Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

Sonic Moon + Sneglefeber

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
HeadQuarters
Date 15. December 2022
Open from 19:00 to 02:00

Tag med på et syretrip i den mørke skandinaviske vinter når Sonic Moon og Sneglefeber inviterer til årets sidste stoner og doom aften på HQ.

Sonic Moon:
Sonic Moon er lyden af Kevin Starrs der møder Josh Homme i et syretrip i den mørke skandinaviske vinter. Det er tonstunge guitarriffs druknet i fuzz og delay båret frem af en vuggende bund, og komplimenteret af en rå, melodisk vokal. Tekstuniverset æder den sidste rest af lyset, med emner som nihilisme, sorg og vrede. Bandet deler en fælles kærlighed til stoner og psykedelisk rock, med forbilleder som Electric Wizard, Kyuss, Corrosion of Conformity og Monolord.➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 80 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.
➤ DJs fra kl. 22.00 - 02.00 (soul, funk & disco)Sneglefeber:
Sneglefeber sender lytteren ud på en tonstung krybe tur hen ad en stenet vej med maven som primært transportmiddel. Bandet blander langsomme slimede riffs med harske desperate skrig til en stærkt vanedannende doom-drink.

Tag med på et syretrip i den mørke skandinaviske vinter når Sonic Moon og Sneglefeber inviterer til årets sidste stoner og doom aften på HQ.

Sonic Moon:
Sonic Moon er lyden af Kevin Starrs der møder Josh Homme i et syretrip i den mørke skandinaviske...

Entrébillet
-
0
+
80,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve