Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
U.L. NYBROTT

TULLPRAT POP OG TØRRFESK

Organizer U.L. NYBROTT
Venue Alsvåg Samfunnshus
8432 Alsvåg, Norge
Date 11. February 2023
Open from 20:00 to 02:00
Show starts 20:00
Age limit 18

TULLPRAT POP OG TØRRFISK

Trond Nagell-Dahl, Leif Anders Wentzel og Lars Endrerud er tre karer fra Toten og Land med lang fartstid sammen og på hver sin front i norsk musikkliv.
Nå er de klare for å innta Nordland med tullprat, pop og en god dose musikalsk improvisasjon.
Leif Anders Wentzel er velkjent smørsanger og entertainer. Wentzel er i sitt ess når han kan sitte på en barkrakk og fortelle gode historier. Noen historier er planlagte, men de langt fleste kommer spontant. Med seg på laget har han multi- instrumentalist Lars Endrerud. Endrerud sørger for at aftenen krydres med en god dose musikalsk humor og sjarme. Trond Nagell- Dahl er innehaver av Norges mest omtalte hår og en tangentekvilibrist av de sjeldne. Nagell-Dahl har alltid en god replikk og ikke minst egne tolkninger av ord og uttrykk på lur.
Gutta er ikke akkurat bevandret i tørrfiskens vidunderlige verden, men lover tørrvittige vitser som solid musikalsk selskap i dette humorkonseptet. Tullprat, pop og tørrfisk er som skapt for en kveld på puben med godt selskap- kanskje er det i humoren totninger og nordlendinger har det største fellestrekket

TULLPRAT POP OG TØRRFISK

Trond Nagell-Dahl, Leif Anders Wentzel og Lars Endrerud er tre karer fra Toten og Land med lang fartstid sammen og på hver sin front i norsk musikkliv.
Nå er de klare for å innta Nordland med tullprat, pop og en god dose...

Tullprat pop og Tørrfesk
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve