Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Skyggesiden + Support: Konform + Afterparty: DJ KCL

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date 28. January 2023
Open from 20:00 to 02:00

En sand hiphop fest på Stengade med Skyggesiden og Konform.
DJ KCL sørger for ordentlig party bagefter!

Skyggesiden:
SkyggeSiden er en fremadstormende rapper og sanger der sidste år debuterede som producer på det anmelderroste albummet ”SKYGGE SIDEN 84”

GAFFA placeret albummet nummer 9 på deres liste over årets 10 bedste danske udgivelser og gav SkyggeSiden 2 nomineringer til GAFFA PRISEN bl. a for årets bedste sangskriver.

Skyggesidens stil er en harmonisk blanding mellem 90´ernes hiphop og en mere nutidigt trap inspireret musik ofte akkompagnerede med soulede sang omkvæd. Hendes rap er hårdtslående og stemmen er rå og blød på samme tid og ikke til at tage fejl af. Og det er attituden i øvrigt heller ikke. For selvom SkyggeSiden har mange talenter, er hun først og fremmest rapper.

Skyggesiden er scenevant og charmerende, men med en naturlig autoritet. Hun er en kunstner der forstår at komme ud over scenekanten og optræder altid med den legendariske DJ KCL (vinder af DM i mix) og sammen tager de samspillet mellem rapper og DJ til nye højder. SkyggeSiden er en af de skarpeste live rappere herhjemme og har varmet op for internationale navne som bl. Andet JEDI MIND TRICKS og Devin the Dude.

Skyggesiden er en artist med noget på hjertet og som lytter får man en klar fornemmelse om at hver linje betyder noget. Hun er kommet for at markere sig og en gang for alle træde ud af skyggerne.

www.facebook.com/SkyggeSidenDK/
open.spotify.com/artist/4GXVFdJvKVf859cFNPL2ML?si=eTNg4tIgQwmhKXJd6UO5eA

Konform:
Konform er navnet, men bestemt ikke ordet der beskriver duoen - tværtimod.
Konform er kommet for at redefinere selve begrebet og udfordre hvem og hvad hip hop undergrunden består af.

Duoen repræsenterer det underrepræsenterede.

Med lyden af Old School hiphop formår de at kombinere tekniske rap-flows, lækker lyrik og soulet sang.
Konform er i begyndelsen af et debut EP-projekt, som skal være et bevis på, at man sagtens kan lave ægte Old School hiphop uden at undertrykke minoriteter og køn.

DJ KCL:
DJ KCL er en dansk hip hop legende.

I 2010 tog hun kunsten seriøst inden for scratching. Det resulterede i at i 2013 vandt hun DMC Danmark, hvilket gjorde at hun blev den første kvindelige DJ fra de vestlige lande, som røg til VM i Mix. Siden da har hun kunne leve af musikken og har rejst rundt i hele Europa med sin DJ Karriere incl Rusland og har spillet sammen med en masse Amerikanske navne så som: Rah Digga, Illa J m fler.e. Desuden har hun opvarmet for adskillege navne, som Common, Jurassic 5, Jedi Mind Tricks og MC Lyte udenfor de landets grænser. Listen er meget lang

Da Coronaen kom, startede hun produktions selvskabet kaldt for P.P.P (Proud Pussy Productions) Sammen med SkyggeSiden.

DJ KCL er kendt for sin karisma, som tydeligt kommer til udtryk gennem musikken. DJ KCL er en rigtig party starter.

www.facebook.com/KCLMUSIC/
----------------------------------------
Entré: 115 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 125 kr i døren!

Links to artist

En sand hiphop fest på Stengade med Skyggesiden og Konform.
DJ KCL sørger for ordentlig party bagefter!

Skyggesiden:
SkyggeSiden er en fremadstormende rapper og sanger der sidste år debuterede som producer på det anmelderroste albummet ”SKYGGE...

Skyggesiden + Konform + DJ KCL
-
0
+
115,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve